Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawie każdy zonaty facet z obrączka czy bez lata za innymi

Polecane posty

Gość gość

W co wy wierzycie? :D Za mna latało przynajmniej z 20 zonatych, he he, smiać mi sie z tego chce. o kilku przypadkach nawet poinformowałam żone, a efekt byl taki ze dalej z nim jest, bo wozi ją do pracy no i daje na waciki :D:D a poza tym zabiere na wycieczki za granice, to wybacza drobne niedoskonałości :D:D Ale co mnie to, nie moj problem :D:D smiech i ignorancja :D

Gość gość
wygaduja rozne brednie, ze zona nie robi lodów smietankowych i musza szukac innej, ze sa nieszczesliwi bo ciagle marudzi, ze zona sama zdradzala z kolega, że patrzy tylko zeby wyciagac pieniadze, bo nie umie isc do pracy od 7, 10 czy 15 lat ! Rozmaitosci :D Smiac mi sie chce z tych papierkowych malzenstw, smieszne zaklamanie, obluda nazywana miloscią, obok milosci to nawet nie stalo :D

Gość gość
No i? Prawda Stara jak świat a eksytujesz się jakbyś coś nowego odkryła.

Gość gość
Trzech bylo przesmiesznych, twierdzili, że maja kredyty na 200-300 tys na mieszkanie i ze nie chca wracac do rodziców, bo nawet by ich nie przyjeli oraz ze malo zarabia. :D I co, moze ja mam mu zaplacić kredyt i wziac do siebie na chate? :D he he no jacha :D

Gość gość
Bo malo kobiet w obecnych czasach sie szanuje :-) siedza i dobrze niech takie roluja i robia na boki. A ona bedzie zjadala te niedoskonalosci swojego meza...

Gość gość
9:58 ale co ma wspólnego zaspokajanie swoich naturalnych instyktow z miłością. Po co mieszasz dwie różne rzeczy.

Gość gość
Co za żenada :D a tu wchodzą takie pseudozony i pseudomezowie z pseudowiedza o milosci i madruja sie, że jestem infatylna :D ja czy ktoś kto wierzy w bajki, ze wezme sobie takiego niedorajde, ktoremu zona nawet nie chce nic dawac i wyciaga od niege forse ? :D

Gość gość
mieszasz chyba troglodyte z jaskini z człowiekiem, ktory ma uczucia i jak kocha to ma dobre stosunki z jedna osoba? chyba cos ci sie pomieszalo

Gość gość
Jak zona moze kochac meza wiedzac ze ma inne wiec udaje ze kocha z mysla ze nikt ja nie zechce. Wiec siedzi a w domu sie wyzywa na mezu i jest nazywana jedza:-) musi sobie odbic zlosc na alfonsie :-)

Gość gość
Sa od tej reguły drobne wyjątki na szczeście.

Gość gość
I bardzo dobrze, niech sobie dowalają wzajemnie, bo sa siebie warci. ta chce kase, ten chce jednego i niech sobie siedzą w układzie i nazywaja to jak chcą. Loto mi to.

Gość gość
Bo nie maja szacunku do siebie. Normalna kobieta nie chce byc ponizana wiec odchodzi. Ta ktora siedzi i wie to ma niska samoocene siebie.

Gość gość
10:03 ale dlaczego? Popęd seksualny jest z nami od zawsze więc w pewnym sensiw jesteśmy troglodytami. Oczywiście są kobiety ktore to rozumieją i one zazwyczaj nie sa zdradzane. Natomiast te kobiety ktore chcą kijem Wisle zawrócić, są zdradzane. Miłość to także otwartość na tą część "jaskiniowca" która cały czas z nami jest i będzie.

Gość gość
Kobiety sa modre gdy wyciagna kasy ile moga odbiora chalupe zabiora wszytko potem cwanika zostawia i odchodza bo kobiety sa pamietliwe i rzadna nie wybacza moczenia w innej dziurze :-) jak kobieta ma okazje sie zakochac znalesc innego to zostawia. Siedza gdy musza...

Gość gość
Mezczyzna jest tym samym jaskiniowcem zaprogramowany na to zeby posiac jak najwiecej wlasnych genow.

Gość gość
Może mów za siebie. Mi nie jest obojętne, kto mnie dotknie i nie dziele sie z nikim poza osoba, na ktorej mi zalezy. A jesli przestanie mi zalezec to znowu podziele sie z taka na ktorej mi zalezy, nie z kims kto jest przedmiotem. Moze ty tak myslisz, nie znaczy wszyscy

Gość gość
Cacet jest prosty jak budowa cepa. Ale ciagle sa idiotki ktore nie umieja obslugiwac cepa.

Gość gość
Facetowi sie nie ufa ktory zdradza. I ma inne oprucz zony.kobieta wiedzac i akceptujac to. Znam kobiete ktora akceptowala i godzila sie na to. Asz z biegiem lat znalazl inna i oznajmij ze odchodzi. Kobieta zostala sama a przeciez wiazac sie z mezczyzna ma byc podpora dla kobiety do konca dni. Wiec nie ufa sie a tym bardziej nie powinno sie byc z facetem ktory nie byl nie jest i nie bedzie wierny. Mozna zostac puzniej sama ze straconymi latami z mala mozliwiscia poznania wartosciowego faceta. Zdarza sie ze moze zdradzi w chwili slabosci nie ukladania sie. Mozna jeszcze wakczyc. Ale gdy mezczyzna zdradza z premedytacja na okraglo ma kochanki skacze na boki dla rozrywki szkoda nerwow i czasu na bycie z kims takim. Wtedy najlepiej zabrac wszystko faceta zostawic bez noczego odejsc a facetowi dac korzystac dalej z rozrywki

Gość gość
ale po co mam pracowac jak moge posiedziec w domu przez 20 lat, maz czasem pojdzie do innej, ale ja moge sie dzielic, niema sprawy, najwazniejsze, ze utrzymuje mnie i nic nie musze robic, potem sie wykapie i juz nie czuc smrodu innej kobiety. To niewazne, wazne, że zabiere mnie na wycieczki i podwozi do sklepu.

Gość gość
Bo sa glupie dla tego fizjologia nie ma tu nic. Kazdy mezczyzna jest inny sa co sa wierni jak psy. I sa alfonsy co juz takimi pozostana. Trzymanie sie na udre pajaca nic pieknego nie wnosi do zycia.

Gość gość
Ale Ci wierni jak pies są mało atrakcyjni fizycznie, psychicznie, finansowo. Takie flaki z olejem. Facet to ma być facet.

Gość gość
Do 10.37 Z takim punktem myslenia jakie masz to za pare lat mozesz zostac sama i nawet nie obejrzysz sie kiedy. A jednak razi cie to ze dyma inne.i bedziesz o tym pamietac jestes szczesliwa? Nie sadze.

Gość gość
Co tygodniowe wyjścia do kosmetyczki i nowe audi q3 sprawiają że jakoś to przeboleje.

Gość gość
no w co ty wierzysz? przeciez nie odchodzi sie od zony, dzieci? to bedziemy mieli kolejne dziecko, juz ja na to cos poradze, a jak nie to obgadam go do rodziny ze sie pogorszyl, zeby wplyneli na niego, ze ma sie podporzadkowac i lozyć na dom, potem poopowiadam bzdur jak bardzo go kocham, powchodze na portal , powklejam seduszek, zrobie ciastko w ksztalcie serca, wyznam, ze bardzo go kocham i potrzebuje, bede mu slodzic, kadzic i urabiac i on pozostanie ze mna, jako zona, przeciez od zony sie nie odchodzi, nie zartuj. Kochanki moze zmieniac, ale zona jest jedna. I dobrze o tym wiesz, ze nigdy sie nie rozwiedzie

Gość gość
przypomne mu o tym jak bylo za dawnych czasów, pojedzimy razem do znajomych, poopowiadam dowc**y, poczuje, ze moze na mnie liczyc, ze jestem taka wierna i dobra, ze wszystko wybaczam i strasznie go kocham, a on to łyknie jak zwykle, łyknie i da szmal :D bedzie dbal o to bym sie nie przemeczała, bo ja taka biedna jestem i nie do pracy.

Gość gość
Jestes materialistyczna, chlodna i glupia zapewne twoj maz to wie. I sobie radzi na swoj sposob ma racje. Bo jak ciebie czytam to sie zlewa.

Gość gość
Autorko, skąd u Ciebie tyle gniewu?? Wyluzuj. Może obracasz się w takich kręgach, że wszyscy wszystkich zdradzają na okrągło, zawierając małżeństwa biznesowo-korporacyjne. Ale nawet w wielkim mieście żyją normalni, moralni ludzie, którzy się kochają, troszczą o siebie i są sobie wierni. Piszesz jak zawodowa call girl. To Twoja maska. Jako kobieta pragniesz w cichości porządnego mężczyzny i bycia dla niego jedyną, wyjątkową, a tam , gdzie się obracasz , jest samo koorestvo. Stąd tyle u Ciebie cynizmu, skądinąd zrozumiałego. Wierz mi, jest więcej porządnych mężczyzn, ale o tych dobrych, przyzwoitych, zazwyczaj się nie pisze i nie trąbi w mediach.

Gość gość
Dziewczyno, jesteś nie dość że infantylna to jeszcze przemądrzała, niedojrzała i prosta. Nie wiem po co wchodzące z nia w dyskusje To jakaś pokręcona psychicznie kobieta , na dodatek sfrustrowana. Właśnie taką jak ona, wali się w rogi bo nie potrafi dać ciepła, bliskości i prawdziwych uczuc drugiemu człowiekowi. Ale jest na tyle perfidnym Szczurem że zostanie przy boku swojego pana , udając że jest szczęśliwa. Zaś swój jad wylewa na kafe bo nikt inny nie będzie jej słuchał. Swoje mądrosci to w srod swoich opowiadaj, patolko.

Gość gość
To tylko pokazuje autorko na jakich mezczyzn leca kobiety

Gość gość
Masz racje. Jestem skur..m niemozliwym.