Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy takie podejście babci wnuczka do organizacji chrztu jest ok wg was? egoizm

Polecane posty

Gość gość
No to powiedzcie, że Was nie stać na zaproszenie tylu osób i jak cioteczki poprzyjezdzaja, to mogą liczyć co najwyżej na kawę i slone paluszki.

Gość gość
"szanowna" autoreczko,obyś się nie sfajdała w gacie,kłamiesz jak z nut.Tytuł wątku mówi sam za siebie. Teściowa mądra baba a mamusia rąbnięta to niech zap***ala koło twoich gości. Błagam jak piszesz to pisz w swoim imieniu,bo piszesz w dwóch osobach i odkrywasz się,nie powiem w czym,poczekam na następne wpisy.

Gość gość
22.33 ~~~~A wy ujadacie jak wściekłe suki - osoba wyżej ma racje. I gardzę wami, szczekaczki. Już się dowiedziałam co myślicie i lata mi to. Jesteście dnem, oskarżacie a nic nie wiecie.~~~~~~ xxxxx Jak tu dziwić się matce twojego męża :):):):) jak się ma takie to to za synową :):):):) w gębie jak w starym WC na PKP. Moja teściowa nieżyjąca już, z pewnością nie uczestniczyłaby w takim towarzystwie.

Gość gość
00:40 nie zrób kupy mamejo. Pewnie tak cię boli to określenie bo to Ty jesteś ta jedna z tych wsciekle ujadajacych suk. To jak cie nazwała to i tak mało jak na takie dno jakim jesteś. ..

Gość gość
00:43 to do ciebie mamejo a nie do 00:40 pokrako :) a autorka święta ze ci nie nabluzgala..

Gość gość
Masakra jakie dno tu siedzi...i nie mam na myśli autorki wątku. Co to za teksty o fajdaniu gaci? Nawet ciężko mi wiesniaro to powtórzyć. ..

Gość gość
00:40 cepie babski przecież to co ona napisała to narzekanie właśnie na podejście teściowej do organizacji chrztu ze nic nie pomoże a wymaga cudów i spraszania ciotek bo to ona cwana nie ona będzie gotować . To wlasnie jest sprawa organizacji ograniczona ćwoczko. Znasz tylko jeden aspekt tego zjawiska ściśle dosłowne znaczenie i chlastasz się bo jesteś ułomna, jak 90 % pomiotek z tego działu forum. Ile klas w szkole skonczylas,6?

Gość gość
Cztery ostatnie wpisy to widać że to wpisy tej samej osoby,w tym autorki,no bo przecież czuć chamstwo,prostotę i bezmózgowie. Jak się rozkłada nogi , to wiadomym jest że będzie z tego też chrzest i zaprasza się kogo się chce w tym nie trzeba nielubianej teściowej. Natomiast wiadomo że zaprasza się by przynieśli mamonę,bo dzisiaj nikt nie myśli o sakramentach tylko o kasie. Nie jestem jeszcze oficjalną synową ale wiem że jestem samodzielna i żadna mama/teściowa w garach nie będzie mi mieszać.Moja rodzina,mój temat kiedy będę organizować takie imprezy. Nie będe wciągać w to matek,babć,teściowej,nawet gdyby usilnie tego chciały.Pominę wasz chamski język a szczególnie autorki topiku.Jak się wchodzi na kafeterię miła pani to trzeba zachować klasę! ale trzeba też ją posiadać.