Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie potrafi rozmawiac ani sluchac..

Polecane posty

Gość gość

Czy u was tez tak jest? Mój facet jest ignorantem.. Ja mam potrzebe rozmowy, a radościach, smutkach..o dniu codziennym o wszystkim. Oczywiście nie jestem z tych non stop klapiacych jadaczka ale potrzebuje porozmawiać z najblizsza mi osoba. A on natomiast powie co ma powiedzieć i nie potrafi sluchac. Nie potrafimy ze soba rozmawiać, problem jest w nim. Jeśli już rozmawiamy to co chwile go cos rozprasza i wydaje mi się ze bardziej udaje ze slucha...czy da się to zmienić?

Gość gość
jeśli zawsze taki był to nie da się tego zmienić

Gość gość
Często mężczyźni mają problem z wyrazaniem uczyć czy też słuchaniem o nich... Uczą się tego z czasem bądź i nie , wszystko zależy od chęci obydwóch stron. Ja niestety jestem tą klapiaca jadaczka cały czas i często wiem ze mnie nie słucha mój mąż zupełnie... Nauczył się jednak jednego odróżniać moje klapanie od mówienia o ważnych sprawach. Tutaj udało mi się, jednak w poprzednim związku nie dałam rady i o rozmowę było ciężko..

Gość gość
To normalne. Mezczyzna ma inaczej zbudowany mozg .nie gorszy, ale inny.

Gość gość
Ja mam taki problem z facetem, że on nie chce rozmawiać o problemach, a przecież ich inaczej nie da się rozwiązywać.. Jak pojawia się miedzy nami jakiś zgrzyt czy spięcie i chcę to z nim wyjaśnić po ludzku, to on ucieka, zapiera się i nie chce o tym gadać. Czuję że boi się trudnych rozmów. Potem te problemy narastają i jest tylko gorzej, ale nie potrafię przekonać go do rozmowy :O

Gość gośćbaba
z większością bab nie da się rozmawiać ani tym bardziej słuchac histerycznych narzekań

Gość gość
to częste niestety

Gość gosc84
Problem nie jest w nim tylko w Was. Po prostu nie pasujecie do siebie. Macie inny poziom potrzeb rozmowy. Ty pewnie potrzebujesz codziennie przez godzinie czy dwie rozmawiać, a On być może woli praktyczną wymianę zdań.

Gość gość
gość 2016.11.04 to co chwile go cos rozprasza Jak chcesz z nim rozmawiac to nie zakladaj bluzki z dekoltem ani mini spódniczki

Gość gość
Oni rozmawiają tylko to co wy mówicie przez cały dzień streszczają w jednym zdaniu.

Gość gość
Gość 7:51 10/10 :)