Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesus zaraz oszaleje! Detoks.

Polecane posty

Gość gość

Mija 4 dzień od kiedy nie wzięłam papierosa do ust. I normalnie już wysiadam. Jest mi gorąco a jednocześnie mam dreszcze. Ręce mi się pocą a są lodowate. Słaba jestem jak mrówka. Nogi jak z waty. Chyba nie dam rady... :( nie umiem funkcjonować :o

Gość gość
ważne żebyś przeczekałą ten okres. będzie warto uwierz. zaoszczędzisz dużó poeniędzy minimum 200-300zł miesięcznie. nie będziesz śmierdzieć i szkodzić sobie i wszystkim dookoła. będziesz mieć więcej energiii lepiej oddychać chyba warto poświęcić zatem ten tydzień czy dwa cierpienia!!

Gość gość
Te objawy to twoje urojenia, myślisz obsesyjnie o nikotynie i organizm tak reaguje. Ja rzuciłam z dnia na dzień po 12 latach palenia i nic takiego się nie działo, a paliłam 1.5 paczki dziennie. Po prostu nie jesteś gotowa na rzucenie fajek i tylko patrzeć jak zapalisz . Nie życzę Ci źle ale wg mnie nic nie wyjdzie z tego rzucania palenia.

Gość gość
13:01 Jasne urojenia. Poczytaj sobie wypowiedzi specjalistów w tej dziedzinie. Nie mam żadnych urojeń ani omamów tym bardziej. Ręce wycieram bo są spocone co chwila a przy tym zimne jak lody. I chcesz mi powiedzieć, że mi się wydaje? :o Chora psychicznie nie jestem.

Gość gość
Jak niektórzy potrafią wzrok tracić z powodu rzucenia palenia to za pewne to nie są twoje urojenia.

Gość gość
A gdybyś spróbowała tabletek wspomagających rzucanie palenia? Nie daj sie teraz, już tydzień za tobą, pomysł sobie, że przeszłaś już najgorsze i teraz będzie tylko lepiej. Swoja droga nie miałam pojęcia, że papierosy do tego stopnia uzależniają. Myślałam, ze takie jazdy to są tylko po odstawieniu alkoholu czy narkotyków (no, wiem że gorsze). Trzymaj się, bo warto, pomyśl, że walczysz o swoje zdrowie.

Gość gość
13:28 Nie chcę tabletek bo one zawierają nikotynę. Więc to od czego jesteśmy uzależnieni dostarczamy organizmowi tylko inaczej.

Gość gość
a ja idę po papierosy. miłego rzucania