Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Świąteczne reklamy juz w TV

Polecane posty

Gość gość

Juz sie kuźwa zaczyna. Ledwo listopad sie zaczyna a oni n*******lają świątecznymi reklamami. Tmobile, Tesco i Nutelle już miałam okazję oglądac. idiotyzm

Gość gość
no i dobrze :) ja tam lubie świąteczne reklamy , ozdoby w markecie itd

Gość gość
ale nie w listopadzie! co za głupota

Gość gość
Od wielu lat świąteczne reklamy i wystawki w marketach ruszają juz w listopadzie wiec co jęczysz? nie wychodzisz nigdzie z domu ze jesteś w takim szoku ?

Gość gość
POPIERAM autorkę. Przyjdzie grudzień i czar, magia Świąt pryśnie. Obrzydzają te reklamy wszystko :/ Powinno być ustawowo zapisane, że reklamy świąteczne można puszczać 2, góra 3 tyg przed Świętami, a nie 2 miesiące :/ Też mnie to wk....urza...

Gość gość
Tak jest od wielu lat wiec każdy powinien sie już przyzwyczaić :) Pracuje w tesco i juz w październiku mamy ozdoby świąteczne . Sprzedaż jest całkiem niezła wiec warto wystawiać je wcześniej .

Gość gość
Ja też lubię swiateczna gorączkę im wczesniej tym lepiej.

Gość gość
Nie widzę najmniejszej różnicy, czy reklamy świateczne lecą w listopadzie, grudniu czy już w maju. Reklama to reklama - tak czy siak ją przełączam, bo wszystkie są równie irytujące.

Hej, wszystkim. Pomagam w promocji firmie Europe Technics. Zajmują się obróbką skrawaniem i frezowaniem. Usługi dla przemysłu to ich specjalność. http://krajowy.biz/firma,europetechnicscom

Gość gość
Przez te reklamy znika cały sens Adwentu, oczekiwania na Boże Narodzenie. Komercja i płytki konsumpcjonizm górą. Ale i tak nie lubię Świąt, nie czekam na nie. Byle do stycznia!

Gość gość
No i co z tego ? Ja tv nie ogladam, ale lubie ten klimat w sklepach, swiatelka ozdoby itp. Nie przeszkadza mi to wcale, a wrecz przeciwnie, pomaga przetrwac szare dni bo nie lubie jesieni. Byle do świąt :)

Gość gość
No jezeli wasze swieta ograniczaja sie do reklam w TV i ozdob w marketach, to nie dziwota ze czar pryska. :o

Gość gość
Ja uważam, że należy powoli czuć magię świąt. Później zostają 3 dni świąt i czar pryska a jeszcze przed samymi świętami biegamy i kupujemy prezenty, szykujemy jedzenie i nie ma na nic czasu. Ja planuję już wyjazd :) jedziemy z dziećmi w góry, a dokładnie do Szklarskiej Poręby. Już nie mogę się doczekać. Noclegi zarezerwowałam na http://otonoc.pl/noclegi-Szklarska+Por%EAba kilka razy już korzystałam z tej strony i zawsze byłam bardzo zadowolona.