Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy 590 zł na buty to dużo?

Polecane posty

Gość gość

czy 590 zł na buty to dużo?

Gość gość
No ja się pytam

Gość gość
Do przelkniecia jezeli buty sa wysokiej jakosci.gdyby kosztowaly 1590 to juz przegiecie.

Gość gość
Bardzo dużo chyba, że chodzi o buty specjalne. Dobre buty kupuję za 200-350 i uważam że to jest już sporo.

Gość gość
Duzo i mało, zależy ile zarabiasz.

Gość gość
Buty to creepersy puma, więc chyba będą raczej wysokiej jakości, to ponoć jakaś specjalna edycja :)

Gość gość
Jak dla mnie, to dużo. Wykosztowałam się kiedyś 550 na buty trekkingowe, myśląc, że wystarczą na dłużej. I niestety po czterech latach rozwaliła się cholewka. Potem kupiłam buty za 350, chodzę w nich już trzy lata i nie zapowiada się, żeby się miały zepsuć. Komfort równie wysoki. Mam wrażenie, że po osiągnięciu pewnego pułapu (dajmy na to 300-400 zł) jakość pozostaje taka sama, a dopłaca się za markę, pochodzenie i takie tam.

Gość gość
Za takie to nie malo. Myślę, ze cena do przelkniecia za skórzane uty zimowe. Duzo czy malo to tez jest kwestia indywidulana bardzo.

Gość gość
190zł przepłacone dobry but ze skóry to do 200 do 400 kosztuje.

Gość gość
Ja niedawno skórzane trapery kupiłem za 140 zł.

zależy...jeśli są skórzane, zimowe, kupujesz buty raz na jakiś czas, to nie :) np. timberlandy kosztują ok. 600 zł, ale posłużą długo

Gość gość
To dość spora suma, domyślam się, że chodzi o buty ze skóry naturalnej :) Ale moim zdaniem można znaleźć porządne skórzane obuwie w znacznie rozsądniejszej kwocie ( i zamiast jednej pary- mieć dwie). Np. https://nikbutik.pl/ ma bardzo szeroką ofertę butów damskich i męskich na różne okazje, a ceny nie przyprawiają o zawrót głowy :D

Gość KasiaU

W Nico już nie raz kupowałam buty i zawsze byłam bardzo zadowolona 😉  z jakości i modelu. Udawało mi się też kupić buty w promocji

Gość MelaMela
Dnia 24.06.2019 o 09:36, Gość KasiaU napisał:

W Nico już nie raz kupowałam buty i zawsze byłam bardzo zadowolona 😉  z jakości i modelu. Udawało mi się też kupić buty w promocji

Moj nabytek tutaj to ostatnio płaszczyk i spódniczka plisowana w kwiaty 😉 Zreszta zamawiałam tutaj już niejedna rzecz.