Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co człowiek ma z życia ?

Polecane posty

Gość gość

oprócz rutyny ? Czy jest w życiu coś wzniosłego dla was? Co pozwala się oderwać od szarej rzeczywistości ? Czy da się żyć bez czegoś takiego ? Czasami jak się patrzę na jakiegoś żula na ulicy albo słysze że jakaś narkomanka zaćpała sie na śmierć to mam coraz częściej takie myśli że przestaje mnie to już dziwić bo przecież to życie jest takie zafajdane że naprawdę ciężko jest nie uciekać od niego notorycznie w jakiś nałóg, żeby go znieść. No więc ja mam pytanie jak to znosicie ? Jak to znosicie że trzeba pracować, a po pracy również pracować przez wykonywanie rutynowych czynności życiowych. Czy nie czujecie autentycznie jakichś odruchów autodestrukcyjnych.

Gość gość
Nie mam tego problemu juz, lubię pracować, sprzątać i prowadzić normalne życie , najważniejsze że dziele je z kochanymi osobami czyli mężem i synem, kiedyś też chciałam czegoś więcej od zycia, dobijalo mnie to że 'gine w tlumie' i wiode przeciętny żywot, ale mi przeszło, myślę że dojrzałam teraz uważam ze najważniejsza jest miłość i bez różnicy czy przezywam ja w czarnej wolce czy na Manhattanie