Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przytyłam i źle się czuję

Polecane posty

Gość gość

Byłam chora i przez 2 tygodnie zawaliłam dietę i ćwiczenia. Boję się wejść na wagę, czuję się strasznie gruba. Po ubraniach widzę, że jest mnie więcej. Wcześniej miałam rozmiar 36, a teraz mam pewnie z 38 ;( Wstydzę się wyjść z domu, bo mam bardzo krytyczne otoczenie. Jak szybko zrzucę nadmiar kg?

Gość bejbeeee
spróbuj może ograniczyć liczbę posiłków do minimum, rano jak nie jesteś głodna to nie jedz bo tylko pobudzisz trzustkę i wtedy głód będzie cię męczył cały dzien... a jak pierwszym posilkiem bedzie późny obiad to na tym zakonczysz i automatycznie zjeszc mniej kalorii i chudniesz. pij dużo wody i czerwonej herbat, kawy. na mnie dziala ;)

Gość gość
W 2 tyg schudnę 5 kg?

Gość bejbeeee
jak sie zastosujesz do tego co napisalam to owszem. a i żadnych słodyczy ;)

Gość gość
Ja pierdziele ,tak napisałas jakbys conajmniej z rozm 46zrobiła sie z 52. bardziej z psycha cos nie tak.Nie wmawiaj sobie ze ktos zauwazy taka minimalną zmiane.Rozm 36 to noszą 15/16 latki.

Gość gość
ile mogłaś przytyć przez 2 tygodnie?? :O Skoro twierdzisz że dużo to znaczy że albo przesadzasz albo się głodziłaś.

Gość bejbeeee
dziewczyna nie pytała was o opinię tylko o radę, jak szybko schudnąć takze darujcie sobie. PS. mam 22 lata i nosze rozmiar 34-36

Gość gość
Ale rada. No faktycznie super sposób -drastyczna dieta. Weź się puknij w głowę bo straszne głupoty gadasz. :O

Gość bejbeeee
jaka drastyczna?? świetnie się czuje, mam super wyniki badań mam dużo więcej energii niż jak chodzę cały czas najedzona jak świnia :)

Gość gość
jeden posiłek dziennie i nie jest to drastyczna dieta. Tak, tak sobie wymawiaj. :D

Gość bejbeeee
nie mówie żeby tak jeść codziennie, ale raz-dwa razy w tygodniu nic sie nei stanie jak sobie troche pogłodujemy ;) w inne dni jem śniadanie i obiad/ obiad i kolację.

Gość bn89
Jeden posiłek dziennie?! kto ci tak podpowiedział? Przecież przez to że mało jesz . Odchudzanie to nie głodzenie się, a wyeliminowanie słodyczy, pieczywa białego, napojów czy dużej ilości tłuszczu. Ja jem 5 posiłków dziennie. Śniadanie obfite II śniadanie jakieś owoce obiad obfity kasza,mięso,surówka podwieczorek jogurt owoc kolacja sałatka warzywna . Dużo się ruszam chodzę na jumping i basen plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl

Gość Czarny Księżyc
A jaka stara jesteś:classic_cool:?