Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja się chyba nie nadaje do związku

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata nigdy w żadnym nie byłem przyznam szczerze że do tej pory nie jestem sobie w stanie siebie wyobrazić w intymnej sytuacji z kobietą. Nie nie jestem homo podobają mi się kobiety ale nie wiem chyba coś że mną jest nie tak.Nigdy nie potrafiłem nawiązać z kimś bliższej relacji zaufać komuś. Nie wiem chciałbym mieć dziewczynę ale to co dla innych jest naturalne dla mnie jest jakieś nie naturalne zawsze miałem problemy z wdrażaniem uczuć itp. Może to ze wzglegu na dzieciństwo rodzice nie nauczyli mnie czym jest miłość i teraz cierpię (fak faktem odkąd pamiętam cały czas się kłucą a są ze sobą chyba tylko z lenistwa odkąd pamiętam śpią w osobnych pokojach

Gość gość
To co robiłeś w wieku 15-16 lat? Wtedy jest czas na pierwszą dziewczynę.

Gość gość
15 -16 nie wiem szczeże wszystkie koleżanki wolała starszych +18 i mówiłem sobie że kiedyś się jakaś znajdzie. A później skończyłem szkołę poszłam do pracy i nie miałem czasu. Po jakimś czasie postanowiłem iść na studia ale już nie potrafiłem się odnaleźć czułem się jakiś inny. Zawsze liczyłem że spotkam dziewczyę która się we mnie zakocha ale widać nie należę do grupy docelowej. Obecnie jestem na 3 roku i nie wydaje mi się żebym jeszcze jakaś znalazł.

Gość gość
Może jesteś aseksualny. Poczytaj o tym

Gość gość
Nie jestem czytałem o tym chciałbym mieć dziewczynę podobają mi się co prawda nie masturbuję sie za często (przestało mi to sprawiać przyjemność gdy miałem 18 lat potrzebuje czegoś więcej ). Przyznam się też że czasem zdążyło mi się dzwonić na seks telefon ale nie jestem zbiczeńcem.Lubie słuchać damskiego głosu.