Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie podoba mi się że faceci są coraz bardziej zniewieściali, wyglądają jak baby

Polecane posty

Gość gość

Dbanie o siebie OK, ale oni zaczynają przesadzać w drugą strone...jako nastolatka pamiętam śmiałam się z koleżanką z kolegi który wyregulował sobie brwi (miał jedną duża brew jak yeti) zrobił to tak że wyglądal jak dziewczyna... teraz z przerażeniem jak przyglądam się facetom widze ze wielu reguluje brwi :O dziwne fryzury na samuraja, jakiegoś średniowiecznego kozaka, szlachcica panicza, albo te ohydne brody które malo komu pasują...idzie taki studencik 25 lat, chudziutki, oczka jak u chłopczyka i broda, jakby mu ktoś ją przykleił :O obcisłe jeansy, wymyślne kolorowe buty, setki ''zc***owanych'' facetów w fitness klubach, wydaje mi się ze to są chyba sami kryptogeje, jeden na drugiego się gapi, fotki sobie cykają, mogli by się rżnąc nawzajem w tylek, po co im dziewczyny ? Kobiety z kolei stają się coraz bardziej ''unisexowe'' , coraz mniej kobiecości, rzadko widze sukienki, spódnice, ładne naturalne proste długie lub pół dlugie wlosy...teraz jakies koki, tapiry, paskudne koloryzacje bo to takie modne, amerykanskie, francuskie albo setki tysięcy klonów blogerek :( nie do odróżnienia sa młode dziewczyny, wszystkie takie same, spojrzysz na twarz i za 5 min nie pamiesz jej, ladna ale nijaka :(

Gość gość
właśnie dobrze, że są tak zadbane

Gość gość
facet powinien o siebie dbać niczym kobieta

Gość gość
i oczywiście depilować klatę jak zadbany men

Gość gość
To nasza niektórych z nas co robią nieudaczników ze swych partnerów. W naszym związku jest bez tajemnic o WSZYSTKIM sobie mówimy i intymność to ja i partner. Mąż jest zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody. Ma większe prawo do intymności niżeli obcy facet ginekolog który czasami jest zboczy jak ten. ...Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl. Do porodu nie zabiorą bo zemdleje a jak widzi wypadek na ulicy i krew to mdleje robicie c***y ze swych facetów!

Gość gość
Zgadzam sie z autorką postu, dzisiejsi faceci to prawdziwe cnotki, ci z pokolenia 20latkow to juz totalna masakra, czasem nie wiem czy to chlopak czy dziewczyna ;)

Gość gość
Jeden kolega chodzi do kosmetyczki, ma wyregulowane brwi, chodzi do manicurzystki, podologa, ma wymyślną fryzurę z podgolonymi bokami, pazury pomalowane lakierem, na szczęście bezbarwnym. Chce ładnie wyglądać, poza tym nie bardzo wie, co jeszcze. Ciągle zmienia studia i pracę, a latka lecą ☺ Do tego co chwilę inna dziewczyna, bo wszystkie takie felerne, zresztą sam nie wie czy przypadkiem nie jest bi? Macie kolejnego do kolekcji ☺ Teraz same wypierdki, a normalni gdzieś się pochowali, wywiało gdzieś może

Gość gość
Ja jestem facetem prawdziwym, który nie miał i nie chce mieć kobiety. Prawiczkiem również jestem, a co za tym idzie. Nie reguluje brwi, nie gole jaj, do kosmetyczki nie chodzę, jedynie staram się nie tyć i nie mieć brzucha. Fryzurę mam normalną. Lubię się ubierać na czarno. Chodzę zazwyczaj obecnie w czarnym płaszczu. Nie piję alkoholu, ani nie palę, chyba, że czasami. Chodziłem do kosmetyczek kilka razy ze względu na usunięcie przebarwień po trądziku. A tak to uważam to za jakieś pedalstwo.

Gość gość
nie golę również klaty, ani nóg.