Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy jedzeniem

Polecane posty

Gość gość

No wiec nie pierwszy raz o tym wspom j nam ale mimo to ze tak wiele o.tym mowie to za wiele w tej kwestii sie nie zmienilo. No wiec powinnam byc na diecie bo mam troche problemow ze zdrowiem i kiedy pofolguje sobie z jedzeniem to znow po czasie zaczynam sie zle czuc. Natomiast kiedy jestem na diecie to wszystko zaczyna byc okej objawy odchodza czuje.sie dobrze. Jednak po czasie nie wytrzymuje i.doslowie.jestem w stanie oddac wszytsko.za.kilka chwil.blogosci. Wtedy wylancza mi sie doslownie myslenie ide do sklepu wybieram sobie.wszystko na co mam ochote i zjadam doslownie naraz. Co prawda nie wymootuej po tym ale mam plropne wyrzuty sumienia bo zniszczylam swoj caly wysilek i.tak naprawde znowu wszytsko zaczynam od nowa. Powiedzcie szczehlobienosoby ktore maja podobny prpblem jak.sobie radzic z taki napdami. U m n oe to jest doslownie jak.uzaleNienie czasem taki napad jest jednorazowy a czasem ciagnie sie przez tydzien az w koncu czuje sie tak xle ze jestem zmuszona przejsc na diete. Mysle czasem ze to dlatego ze brak mi wiezi takich prawdziwych w zyciu ze n ilt mnie nie rozumie ze stale jestem.rozczarowana.. ale to tylko moje domniema n ia zreszta co mi z tego ze poznam prYczyne jak problem i tak pewnie zostanie. Pytanie konkretnie jakie sposoby na to.by tego n ie.robic, co w takiej sytuacji myslec zrobic by nie doszlo do napadu. Prosze o.rade szczegolnoe te osoby ktore kiedykolwiek mialy tego typu problem i mogą coś poradzić.pozdrawiam

Gość gość
W temacie mają być oczywiście problemy z jedzeniem