Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abu abu

ktoś tu

Polecane posty

Gość gość
Dziwne pytanie. O co ci chodzi

zraziłam się. W sumie nie widzę kobiet i mężczyzn takich jakbym chciała ale skoro ja taka jestem to chociaż kobieta odpowiednia powinna istnieć. Gdzieś. chyba że jestem sama jedna. Może ja to nie ten gatunek. Może jakiś mutant i sama choć nie sama

wierzę w rodzinę nie z wyboru bynajmniej że jest możliwa. Wierzę że można komuś kibicować i nie chcieć jego krzywdy. Wierzę w wierność. Jeszcze wierze choć dowodów brak

myślę że może być problem 1. kiedy dziewczyna dojżeje 2. czy Ty jesteś dojrzały. Jest to możliwe ale czy do tego dojdzie. Żeby było dobrze trzeba się ruszyć. Bez kiwnięcia palcem można się tylko cofać więc to drugie jest łatwiejsze więc więcej może być takich ludzi a bynajmniej o to łatwo więc trudniej będzie Ci znaleźć właściwą ale na pewno jeśli jesteś właściwy szanse wzrosną. Znajdziesz lub nie znajdziesz. Bardziej prawdopodobne myślę to drugie

Rysiu sam bądź swoim marzeniem. Czemu nie? będziesz miał wokół siebie ludzi innych niż chcesz ale będziesz miał wszystko co możesz mieć.

prawda jest taka że gdyby mucha wiedziała że może przeżyć zimę to wsiadła by w samochód i pociąg cy samolot gdzie trzeba. I gdyby ludzie wiedzieli co jest dobre i ufali drugiemu człowiekowi że ma takie nastawienie jak właśnie ten pierwszy (tzn. dobre) to było by lepiej. Za dobrze być nie może To tez ma swój urok że trzeba awansować, wystarać się, że za wiedzę trzeba płacić i czasem nie tylko pieniądze wystarczą. Gdyby nie było jakiegoś takiego porządku może zbyt dużo ludzi by było i zbyt zaniedbana natura- jej wytępienie albo jakaś zagłada lub wojna