Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy mają kartoflane łby i wyglądają jak jajka w koszulkach

Polecane posty

Gość gość

Polacy wyglądają jak kulki, mają kulkowate głowy i ciała. Cali są jedną wielką kulką. Z tłumu zawsze wyłonię polaka (faceta). Najbrzydsi faceci na Ziemii.

Gość waldini
Podoba mi się twoje jakże trafne spostrzeżenie. Coś w tym jest.

Gość Koleżka z Londynu
szkoda że masz takie zdanie o polakach. Zakładam że mieszkasz za granicą. I niestety kiedyś spotkałem się z opinią że na tle innych narodowości Polski facet nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Z resztą zależy gdzie szukasz jeśli wśród zwykłych pracowników budowlanych czy produkcyjnych wielu z nich jest zaniedbanych i styranych pracą. Zaś spotkałem spotkałem dobrze wyglądających polaków na innych stanowiskach-wiem nie ma co uogólniać lub tworzyć jakichś pseudonaukowych teorii ale w dużej mierze taki urok ma Słowiański facet tak sądzę. To przykre że Polki uważają Polaków za brzydali. Później często się słyszy o Polkach które tracą głowę dla obcokrajowca i kończą związki z Polskim partnerem.....

Gość gość
Polacy uroda nie grzeszą , kartoflane łby :P panie maja tak samo, a szczególnie te, które wyjechały z PL, wielka pucałowata mordę . To chyba genetyczne wsród Polaków .

Gość gość
Ja tam nie narzekam na swój łeb. Jest ok.

Gość gość szariikkkkkk
napisala wonska w nosie...co ma leb jak prosie

Gość gość
No, ale polki są w miarę ładne, nie mają takich kartoflanych głów. Ja jestem polką, a mam ładne kości policzkowe, nosek, fajny kształt twarzy.

Gość gość
Co za debilny temat. Wielu zonatych mężczyzn jak i zameznych kobiet nie dba o siebie tak mocno jak kiedyś. Brak finansów. Zawsze są inne wydatki. Mój mąż też był na emigracji przez dwa lata. Ciągle w brudnych rzeczach (budowkanka) na fryzjera szkoda bo kosztował 3x tyle co w PL. Więc nie chodził raz na tydzień tylko raz na miesiąc. Ludzie dzielą się na dwa typy za granicą. Tacy którzy chcą przywieźć pieniądze dla rodziny i na wszystkim oszczędzają tak jak mój mąż i tacy którzy tam normalnie żyją i nie raz nna powrót moje koleżanki wysłany pieniądze mezom.

Gość gość
Takie rzeczy piszą z ruskiego serwera, i niemieckiego. Nie denerwujcie się i nie odpisujcie na tego typu tematy. Są tendencyjne, by oburzeni wpisywali się i podbijali temat.

Gość gość
Eee kto normalny chodzi do fryzjera co tydzien? Zeby przyciac te 2 mm? :D

Gość gość
Mój mąż ma bardzo gęste włosy. Nie jest łysy jednak strasznie szybko mi włosy rosną i robi się efekt dużej głowy. Więc raz na tydzień chodzi.

Gość gość
Po miesiacu mialby juz afro? :D

Gość gość
Za ładni nie sa

Gość gość
A półki za to się nie myją i mają włosy w d***e.

Gość gość
Ja jestem ładny