Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablica80

moja ciąża

Polecane posty

Gość diablica80

Mam duży problem.Jestem w 6-tym miesiącu ciazy.Żaden z dotychczasowych ginekologow we Wrocławia nie chce prowadzić mojej ciazy,wszyscy umywaja ręce. Chórze id szpitala do szpitala i zbieram dokumentacje związana z moimi chorobami,żeby udowodnić lekarzowi z Borowskiej,ze juz nie zarazem,bo przeszła te choroby wczesniej.O zwolnieniu od tego lekarza mogę zapomnieć. Nie jestem pierwsza pacjenta,która jest w niewłaściwy sposób traktowana przez tego lekarza.Nie wiem co mam robić i do kogo się zwrócić.

Gość gość
A o co konkretnie chodzi?

Gość diablica80
Potrzebuje stałego ginekologa,który będzie prowadził moja ciążę.Nie stać mnie jednak na prywatnego.Nie dawno skończyła leczenie na gruźlicę płuc(posiewu ujemne),oprócz tego mam WZW b(przeszła ja wcześniej, nie zarazem),kiłę (leczyłam ją 6 lat temu).Druga i trzecia choroba będzie ze mną do końca życia,pierwsza zresztą też. Chodząc do poradni ginekolog ucznia położniczej jestem przez tamtego lekarza wysyłana do różnych szpitali,nie wiem po co skoro z plodem jest wszystko ok.Wszystkie szpitale do których została wysłania,odmówiły przyjęcia mnie,bo nie widza żadnych powodów.A moje przebyte choroby nie są takim powodem,żeby mnie umieścić w szpitalu.Nie wiem ci mam robić,może ktoś mi doradził.Proszę

Gość gość
Może poszukać lekarza w innym mieście?

Gość gość
No a dlaczego nie zapytasz lekarza w jakim celu masz iść do szpitala? Co lekarz napisał na skierowaniu -jaka przyczyna leczenia szpitalnego?

Gość diablica80
Na skierowaniu wypisuje tylko,ze mam te choroby.Za pierwszym razem usłyszała,ze mam za krótką szyjkę macicy co okazało się kłamstwem(potwierdziło to dwóch lekarzy),teraz zas powiedział,że cos nie tak jest z serduchem malucha.Wiec mam wyznaczony termin na echo serca dziecka.Jestem pewna,ze będzie wszystko ok.

Gość gość
Dziwny jakiś ten lekarz. Może nie chce prowadzić twojej ciąży i chce się ciebie pozbyć?

Gość gośćJanusz
Jestem bezpłodny i szukam kobiety w ciąży, pragne sie związać na stałe i to dziecko wspólnie wychowac, E-mail; zdzin38@gmail.com