Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja też nie przyznam się do moich licznych łez...

Polecane posty

Gość gość
ja też...a kto cię tak naprawdę zrozumie? dziś nie ma już takich ludzi,

Gość gość
Łzy oczyszczają i przywracają blask oczom ... Nie ufam tym, co idą w zaparte i nie potrafią się przyznać.

Gość gość
Obcym ludziom należy się przyznawać ? O.K. Załóż sobie opaskę na ręku z napisem POGOTOWIE EMOCJONALNE. Podczas jakiegoś "doła" podejdę do Ciebie i wypłaczę Ci się w rękaw, no chyba, że się nie dopcham, bo taka będzie konkurencja do Twego empatycznego rękawa.

Gość gość
obcym z reguły nie powinno się ufać ale nie brakuje wyjątków, które stawiają się ponad reguły i.. wypłakują komu bądź

Gość gość
płaczesz?,,,hm... to jakieś uczucia jednak w Tobie są,,oprócz jadu :P ..tylko trzeba uważać,żeby się nie odwodnić

Gość gość
Co mi po melodii...od tej piosenki też płaczę...wrócisz miłości śladem, doprawdy???

Gość gość
musisz być po 60tce skoro słuchasz Polańskiego, tylko to cie tłumaczy :-/

Gość gość
nieprawda, ludzie młodzi mają różne gusta. Jestem młoda a cenię sobie lat 50-70. Dziwota??? Trudno.

Gość gość
dobra dobra niech będzie Zdzicha Sośnicka np z alej gwiazd, ale nie na Boga Połomski. jak mialam 6 lat matka mnie wzięła na jego koncert, bo stary miał w d***e takie klimaty :-D wszyscy siedzieli na sali a on dziwnie się na mnie patrzył, chyba byłam tam jedynym dzieckiem :-D wynudzialam się tylko za paczke gum balonowek z historyjkami że środka. inaczej bym się na to nie pisala.