Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla Ciebie, dla Was, którzy zdradzacie...

Polecane posty

Gość gość
Gdy los mi ciebie na zawsze zabiera, gdy szczęście moje kończy się rozpaczą, choć na płacz gorzki nieraz mi się zbiera, nie skacze z okna nie zapłacze x Choć serce dręczą przeszłości wspomnienia, minionych zdarzeń, przedawnionych snów, ja w zapomnieniu szukam wybawienia, bo nie chce by wróciły już x Byłeś mi słońcem świecącym jasno, chociaż tak smutnym samym w sobie, co noc pomogła gdym nie mogła zasnąć, marzyłam w ciszy o Tobie x Pamiętaj kochany, pamiętaj to wszędzie, cokolwiek kiedyś wydarzyć się może, dla mego serca zawsze bliskim będziesz, z ust mych usłyszysz szczęść Boże.

Gość gość
idę na terapię bo przez tyle lat zakochiwania się w każdym sąsiedzie , to wskazane natychmiastowa terapia,po co sąsiadka.piękna ma się obawiać o taką ściere.ja pop....pier fole last week and

Gość gość
naprawdę taka kochliwa jesteś? masz gorące serce. Tu ci terapia nie pomoże, tylko trzeba rozumem zapanować...Miałam taką koleżankę, która wciąż urajała sobie miłości. Wystarczyło żeby spojrzał, a już go kochała....takie coś rzeczywiście uważam za brak rozumku i chorobę psychiczną...

Gość gośćsylwia
7.27..masakra,faktycznie jakaś nienormalna.