Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emazett24

Problem z byłą i prawdopodobna ciąża...:(

Polecane posty

hej. przedstawię swoją sytuacje najkrócej jak się da. Ze swoja była zamieszkaliśmy razem jakieś 5 miesięcy temu, wiadomo jak to na początku trochę musieliśmy się dotrzeć i pozmieniać nasze przyzwyczajenia. Jednak od jakiegoś czasu zaczeło się wszystko między nami psuć. Miesiąc temu podjęła decyzje że mnie zostawia z całym mieszkaniem i zrywa, jednak największy problem jest taki że zaliczyliśmy dwie wpadki w odstępie 4dni. Tzn 1dnia miesiąca i 4dnia. Ona o tym wie od początku jednak gdy poprosiłem by dla pewności zrobiła test stanowczo odmawia mówiąc ze na pewno nie jest w ciąży :/ Nie mogę w jaki kolwiek sposób na nią wpłynąć by to zrobiła. Moje obawy tym bardziej są mocne gdyż jej mama urodziła 6 dzieci i ma podwiązane jajniki gdyż nigdy nie miała problemu zajścia w ciąże tak samo jej siostra zaliczyła szybko wpadkę stosując stosunek przerywany. Do zbliżeń doszło w pazdzierniku i nie wiem czy powinienem jeszcze się tym przejmowac

Gość gość
jak zaliczyles wpadke to czemu nie kupiles piguki po stosunku , na co liczyles na szczescie ? ile ty masz lat

oboje szczerze dzieci nie chcieliśmy i nie planowaliśmy. Ale swierdziliśmy wtedy że poczekamy i zobaczymy co nam los przyniesie a jak się pojawi dziecko to bedziemy szcześliwi.

Gość gość
jak masz takie podejscie to czekaj dalej co los przyniesie ...

tylko wez usiedz spokojnie na tylku jak jeszcze ona ma taki harakter ze przyzna sie dopiero jak bedzie widac brzuch. Najbardziej boje sie o to co wtedy bedzie dalej z nami

Gość gość
jestes bardzo dziecinny , myslisz ze dziecko to zabawka ,? widziales wczesniej jaki ma harakter , trzeba bylo myslec a nie pakaowac sie w dziecko z taka osoba

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy ona jest w ciązy czy nie, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nawet gdyby teraz okazało się ze jest w ciąży, to nie wiadomo czy akurat z tobą :P

myslalem ze tu sa bardziej powazni ludzie, jak by byla w ciazy byl bym pewnien ze to moje bez watpienia a co do harakteru to maze ma trudny ale co jak co na poczatku bylo miedzy nami wszystko dobrze. Tylko nie wiem jak do niej dotrzec by zrobila test by juz nie zyc w tej niepewnosci

Gość gość
Pisze sie charakter. Poza tym dziecko nie poprawi relacji (raczej).

mówi się że dziecko zmienia wszystko, ale to już nie o to chodzi bo nawet jak byśmy nie byli razem to dziecka bym nie zostawił i się nim opiekował. Tylko boli mnie ta nie wiedza czy jest w ciąży czy nie