Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze imiona Maja Lenka Amelia Natalia Nikola Zuzanna Kornelia Antoni Jaś

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie na jedno kopyto, potem będą same takie... Nigdy nie dałabym tak na imię Męskich tez dużo...:O

Gość gość
Mnie też te, które wymieniłaś się raczej nie podobają. Oprócz Zuzanny, bo to ładne imie. Ja w ogóle lubię takie imiona o romantycznym, troche staromodnym brzmieniu jak np. Laura, Emilia, Alicja. A męskie podoba mi się Dominik albo Mateusz, nie wiem dlaczego, ale mają ładne brzmienie ;)

Gość gość
Znam chłopaka o imieniu Gerard :O

Gość gość
Dla mnie bardzo podoba się imię Natalia i chciałabym dać tak córce na imię...mam tego nie robić bo tobie się nie podoba? ;-)

Gość gość
Ja mam Ize, Ale, Ole. Wogole mnie nie interesuje kto jakie daje imię swojemu dziecku. Także żadnej z Was nie powinno to interesować bo po co?! To jest temat rzeka. Jednej podoba się Stare imię innej nowoczesne. Po co śmiać się z imion?! Miło Wam gdyby ktoś śmiał się z Waszego dziecka? To są tylko wymysły głupich rodziców(pewnie w domu SĄ dyskusje bo ta dała tak a ta tak) , dzieci częściej śmieją się z dziwnych nazwisk niz z imion.

Gość gość
Mi się NIE podobają wszystkie zosie zuzie julki oliwki maje nikole emilki jessiki wiktorie jasie kuby miłosze eryki jeremiasze wiktory huberty

Gość gość
Mądrzy ludzie wiedzą, że o gustach się nie dyskutuje. pozdrawiam :) 🖐️

Gość gość
Żudowskie imienia są blee.. Wole np greckie imie, Artemizja