Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość_K2

Mój eks nie wykasował naszych wspólnych zdjęć z FB i zawsze służy pomocą

Polecane posty

Gość gość_K2

Nie rozumiem tego, czemu nie chce usunąć tych zdjęć? Twierdzi, że on "nie wchodzi na FB", co jest w sumie prawdą. Ale przecież to może zniechęcić jego potencjalną nową dziewczynę.

Gość gość
Wręcz przeciwnie, zdjęcia w towarzystwie kobiet zwłaszcza tych atrakcyjnych działają zachęcająco na inne.

Gość gość_K2
Ale raczej nie takie przytulone, na których widać, że jesteśmy parą. Zawsze mogę na niego liczyć, wozi mnie na zakupy, naprawia rower i w ogóle jest moim najlepszym przyjacielem. Czy wasi eks też tak się zachowują?

Gość gość
Im bardziej dwuznaczne zdjęcia tym lepiej, kobiety wręcz uwielbiają gdy mogą się sprawdzić i zdobyć faceta obleganego przez inne kobiety. A co do twojego faceta... być może on nadal coś do ciebie czuje.

Gość gość
Równie dobrze on może zapytać ciebie czemu go prosisz o naprawienie roweru albo zapraszasz go na wspólne zakupy skoro nie jestescie już razem

Gość gość
Bo mężczyźni są lepsi niż kobiety i nie zapominają w przeciwieństwie do was, zwłaszcza jeśli kochali kobietę z którą byli.

Gość gość
Pewnie jeszcze zamyka sobie okno na inne kobiety. Co innego gdybyście byli razem. Wspólne zdjęcia pomagają trzymać pewien dystans od innych kobiet-zajęty. U niego widać że nadal coś czuję do ciebie. Ale z czasem mu przejdzie, kiedy pozna inną i będą zdjęcia z nową.

Gość gość_K2
gość dziś Równie dobrze on może zapytać ciebie czemu go prosisz o naprawienie roweru albo zapraszasz go na wspólne zakupy skoro nie jestescie już razem x x Nie proszę go, sam proponuje, bo mamy kontakt i wie co się u mnie dzieje.