Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprowadzka, od czego zaczac?

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam pytanie-kiedy sie wyprowadzaliście do innego miasta mieliście tam znajomych? Czy może zaczynaliście wszystko od nowa nikogo nie znając ? Mieliście juz zalatwiona prace itd? Czy najpierw zaoszczędziliście na mieszkanie i mieliście oszczędności i na miejscu szukaliście? Od czego zacząć?

Gość gość
Najlepiej znalesc najpierw prace i mieszkanie bo to najważniejsze. Dalej poleci.

Gość gość
Witam. Jestem mistrzem wyprowadził, przeprowadzek. Najpierw czasu studenckie mieszkanie w pokojach za 300zł. Następnie mąż, przeprowadzka do niego (tesciow)150km od domu. brak znajomych, brak pracy *po dwóch tyg znalazłam.Po 1,5roku urodziła się córcia, następnie z dnia ns dzień przeprowadziliśmy się do Gdanska, nie mogłam z teściową wytrzymać. Kupiliśmy malutką kawalerkę do remontu na obrzeżach na nic innego nas nie było stać. Mala odrazu poszla do przedszkola miala 15miesiecy. Po nastepnych 4 latach kupiliśmy domek 20km od Gdańska i od początku znów nikogo nie znamy. Jedno dobre praca jest tam gdzie my bo jesteśmy na swojej działalności. Mieszkamy pol roku i nadal nie mamy znajomych. Mamy siebie:-) może trochę ciężko, ale nic na siłę.

Gość gość
Ważne ze sobie poradziliście. Tak zacząć od nowa podziwiam. Masz rodzinę wiec nie jest tak ze jestes samotna... ☺ bo pewnie samemu byłoby ciezej...

Gość gość
Ja sie właśnie boje tego... Nowe miejsce, nikogo nie znasz...

Gość gość
słyszeliście o tym miescie ??? Namysłów Miasto w Polsce Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 7 °C, wiatr płd.-wsch., 14 km/h, wilgotność 71% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Czas lokalny: sobota, 12:45

Gość gość
Ja się przeprowadzałam już 3 razy, nic wielkiego, wszędzie trafiłam na fajnych ludzi, najgorsze zawsze jest w tym wszystkim pakowanie i rozpakowywanie, zamawiałam kartony tym razem na pakobud.com.pl to przynajmniej mam jaki taki porządek.