Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Guzek w pochwie

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromną nadzieję, że ktoś szybko się odezwie :(. Podczas ostatniej miesiączki zaczęłam badać szyjkę macicy (2 tygodnie temu). Ale to było bardziej pod kątem wyglądu krwi, ponieważ miałam mniej obfite krwawienia niż zwykle. Wtedy nie zwracałam uwagi na to, gdzie znajduje się szyjka. Ale po miesiączce zaczęłam to kontrolować bardziej, żeby sprawdzić,kiedy będę owulację. Zauważyłam, że szyjka jest bardzo nisko-wręcz zasłania część pochwy, a ponieważ jestem niedoświadczona w samobadaniu nie brałam żadnego guzka pod uwagę. Owulację powinnam mieć za raptem 2/3 dni, a to coś nadal jest i wydaje mi się, że to jednak nie szyjka. 3 razy zauważyłam na papierze w toalecie żółte ślady i mam wrażenie, że wydobywa się wodnisty śluz, trochę białawy. Temperaturę w pochwie mam niską(36,3-jak przed owulacją). Czy to może być bezbolesne zapalenie gruczołu Bartholiniego? Wczoraj wzięłam gorącą kąpiel, przyłożyłam rumianek i posmarowałam maścią ichtiolową, a w poniedziałek wybiorę się do lekarza 1.kontaktu (nie jestem osobą pełnoletnią i chciałabym najpierw porozmawiać z lekarzem zanim dostanę skierowanie do ginekologa). Czy ktoś miał podobny przypadek?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować