Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety samotne musza byc strasznie nieszczesliwe

Polecane posty

Gość gość

Bez meza, bez partnera na ktorym mozna polegac, bez planow na jutro, tylko starosc w perspektywie. Kolezanki mezatki szczesliwe i spelnione nie chca sie z takimi zadawac. Urlopy samotne, nie ma sie dla kogo stroic, z kim spedzac swiat. Tylko sie zabic. Cud ze takie zyja. Ale nie byly wystarczajaco zaradne, zeby w pore znalezc dla siebie mezczyzne.

Gość gość
Napisz książkę -może będzie hitem :) Opisz jednak swoje życie w tej książce, a samotnych ludzi zostaw w spokoju.

Gość gość
Nie dla każdej kobiety spełnianie obowiązku małżeńskiego jest szczytem marzeń. Nie dla każdej planem na jurto jest urodzić gromadkę dzieci. Są ludzie którzy realizują się w inny sposób i mają do tego prawo. Ludzie się różnią, nie wszyscy mają te same potrzeby. To co dla ciebie jest szczęściem, dla innej może być katorgą. Trzeba być bardzo ograniczonym, żeby tego nie rozumieć.

Gość gość
Bez przesady, nie jest tak źle

Gość gość
Ja mam 20 lat i pomimo dużego powodzenia nie chce mieć faceta.Teraz ani w przyszłości.Mam już kilka związków za sobą, sama nie muszę zabiegać bo mam całe grono adoratorow, zaradna jestem,podobno rasowa kobitka ze mnie. A jednak nie chce .Nie czuję takiej potrzeby.Na seks zawsze ktoś się znajdzie, a ze wszystkim innym sama sobie radze. :D. Wolę podróżować, miec ten luz a nie uzerac się z facetem.Nie znam żadnego szczęśliwego malzenstwa.Problemy małżeńskie to nie dla mnie.Nikogo nie muszę akceptować ani isc na kompromisy.Ani zastanawiać się czy już mnie zdradził czy to dopiero przed nim (tak, kazdy zdradza,zwłaszcza jak kobieta jest przecietna albo brzydka)

Gość gość
Widać, że temat założony przez szczęśliwą i spełnioną w związku małżeńskim kobietę :P Tylko czemu tak jadem pluje na innych, skoro taka szczęśliwa? :P :P :P

Gość gość
Znam wiele kobiet samotnych i wcale nie maja zamiaru tego zmieniac. Lepiej byc samej i cieszyc sie zyciem niz byc w byle zwiazku.

Gość gość
autorko piszesz bzdury, ja jestem mężatką i mój kochany mąż po 14 wspólnych latach, kiedy zachorowałam wstydził się mnie, pomimo męża, jestem sama i w miarę szczęśliwa.. nie wiem czy u boku męża bym była szczęśliwa, myślę że nie

Gość gość
Majac 30 lat nie ma juz w czym wybierac. Albo byle co albo ksieciunia szukajacy ksiezniczek z bajki.

Gość gość
Nieszczesliwe sa te, ktore na sile probuja jakiegos faceta znalezc i nie wychodzi. Lepiej zaczac zyc dla siebie a nie innych wtedy szczescie samo przyjdzie.

Gość gość
Otóż to, dla mnie wcale szczesciem nie jest pranie brudnych gaci meza , rodzenie i wychowywanie dzieci wole byc wolna niezalezna bez zobowiazan, zwiazek jak najbardziej ale z fajnym wartosciowym mezczyzna ale nic na sile. W obecnych czasach jest na szczescie wilee sigli z wyboru i na brak kolezanek i kolegow nie narzekam. Wakacje spedzam jak chce i gdzie chce, a nie zmieczona z dziecmi obok pijacego meza polaczka pff daleka jestem od takich "marzen" i wy kobiety tez przejzyjcie wreszcie na oczy!

Gość gość
15.13 to jesteś jeszcze "malolatą", nie znasz życia, ale wypowiadasz się jak nieźle przechodzona.

Gość gość
Dziękuję za podpowiedź, przejrzałam na oczy, i jestem w szczęśliwym związku od lat. :))

Gość gość
Kobiety nigdy nie są samotne, zawsze znajdą sobie kogoś kto je porządnie zerżnie.

Gość gość
No fakt, w wieku 30 lat juz nie ma z czego wybrac. To trzeba udawac, ze sie jest szczesliwa.

Gość gość
Ja jestem ta "szczesliwa". Nie jestem samotna niestety. Pijany maz juz chrapie w fotelu. Chcialabym byc samotna bez tego kieratu. Ile kobiet sie tak meczy jak ja! Samotnym mozna byc tez w malzenstwie. To jest stan duszy.

Gość gość
Tak naprawde, ile kobiet ma partnera na ktorym mozna polegac?

Gość gość
Ja jestem sama i szczęśliwa,o wiele bardziej szczęśliwa niż jak byłam w związku

Gość gość
Tylko udany związek kochających i szanujących się ludzi, którzy dobrali się niczym dwa pasujące do siebie puzzle jest lepszy od samotności. Samotność nie jest taka zła gdy ma się rodzinę i przyjaciół, w innym przypadku może być ciężko i smutno, no chyba że ktoś lubi samotność. W każdym razie lepsza samotność niż życie z kimś do kogo nic się nie czuje. Rozumiem doskonale osoby, które są same dlatego że nie spotkały swojej drugiej połowy.

Gość gość
autorką jest na pewno spełniona, szczęśliwa i zaspokojona mężatka :P ja mam męża i nie mam takich rozkmin na temat samotnych kobiet. Trzeba być nieźle kopniętym w głowę albo nieszczęśliwym małżeństwie, żeby wypisywać takie bzdety :D

Gość gość
dodam jeszcze, że nawet jak byłam sama to moje zamężne przyjaciółki cały czas się ze mną spotykały :D a ja się teraz spotykam z samotnymi :)

Gość gość
Potwierdzam. Jestem samotną 25-latką i jest mi z tym okropnie źle.