Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie myje zebow od lat..

Polecane posty

Gość gość

Witam. Nie wiem czy dodaje w dobrej kategorii jeśli nie to proszę o przeniesienie. Moja córka ma 19 lat i ogromny problem. Przyznała mi się,że od 3 lat wcale nie myje zębów. Kiedy się dowiedziałam byłam w szoku. Przez 3 lata ani razu nie umyła zębów. Co 6 miesięcy dawałam jej pieniądze na dentystę,aby poszła na przegląd,a ta brała je i zostawiała dla siebie zamiast iść do dentysty. Kłamała mi w twarz, że była i wszystko jest ok.Nie była tam od paru lat. Teraz wystraszyła się konsekwencji ponieważ jeden ząb już zaczął ją boleć i płacząc przyszła z tym do mnie. Wiadomo, że musi iść do dentysty jak najszybciej natomiast ona jest już pełnoletnia i nie mogę jej zmusić, a sama nie chce. Twierdzi, że dentysta będzie wiedział,że nie myła zębów i zwyzywa ją od najgorszych,albo wyrzuci z gabinetu. Sama nie wiem co robić bo boje się o zęby córki. Błagam Was o radę co mogę zrobić i co powiedzieć dentyście jeśli uda mi się już przekonać córkę. I czy rzeczywiście dentysta będzie wiedział, że córka tyle czasu nie myła zębów?

Gość gość
a dlaczego ona nie myła zębów ,padło jej na mózg? taka moda wśród gówniar na dbanie o wygląd a tu mycia zębów brak? o co chodzi?

Gość gość
sama nie wiem co sie z nia stalo. gowniara szla do lazienki klamala ze idzie myc zeby a w tym czasie siedziala na podlodze i czekala az minie pare minut.. rece mi opadly..

Gość gość
Debilka. Ale spoko, jak zacznie wyc z bolu to sama biegiem poleci do dentysty. Ty nic nie rob, na sile nikogo nie zmusisz. Motywacja musi byc wewnetrzna.

Gość gość
pewnie bym się tym nie przejmowała gdyby nie to, że boje się o pieniądze. jak dalej będzie tak zwlekać to może być jeszcze gorzej i będą zeby tylko do wyrwania..

Gość gość
Dentysci nikogo nie wyzywaja, tylko lecza pacjentow, cos jej sie chyba pomylilo. Czy bedzie wiedzial - na pewno tak. Ale nie wierze zeby od 3 lat nie myla zebow, bo nikt by nie wytrzymal z takim smrodem w gebie. Otoczenie tez by padlo

Gość gość
No pewnie juz sa do wyrwania. Ale dlacego ty sie tym przejmujesz. Jest dorosla, niech sobie zarobi na dentyste.