Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy, co z wami??

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego nie podrywacie kobiet? Dlaczego nie mówicie komplementów? Dlaczego ignorujecie i olewacie dziewczyny? To jest niemożliwe zachowanie, jesteście największym zimnymi rybami na całym świecie. Nie macie w oczach żadnej pasji czy chęci do życia, jesteście bierni i pasywni. Spotykacie się z dziewczyną, a po kilkunastu spotkaniach wycofujecie się bez słowa. Jesteście mamisynkami, którzy nic nie potrafią zrobić! Wszystko co jest z wami związane jest ekstremalnie żenujące, pokażcie mi kraj, w którym produkuje się coś w stylu disco polo i nazywa to jeszcze muzyką! W większości jesteście niscy i brzydcy, bo palicie od 10 r.ż i chlejecie całymi dniami. Gorzej od was wyglądają już tylko ruskie żule (te w dresach od tureckiego adidasa). Nie wiem czym jest spowodowana ta brzydota Polaków, chyba podczas II Wojny Światowej pozabijali najlepszych facetów, a te c*****e geny do dzisiaj niszczą nasz naród. Dziwnym jest tylko, że Polki są w miarę urodziwe, a faceci wcale. Weźcie się w garść, bo patrzeć na was na ulicy nie można...

Gość gość
A Italo disco??? to na tym się wzorowało pierwotnie disco polo

Gość gość
Popieram w 100% wstyd na cały swiat tylko przynosza. Nic innego nie pozostaje jak szukać meża wsrod obcokrajowcow, geny powinny sie troche wymieszac to moze i plec meska za jakis czas zrobi sie piekniejsza i na dodatkek madrzejsza w polsce :D

Gość gość
Sama sobie odpowiedziałas na pytanie - nie podrywaja i są zimnymi rybami bo wiedzą że nie mają u was szans a tak na marginesie to te polki zachwycone obcokrajowcami i ich urodą z czasem kiedy latka uplyna to garną się wtedy do rodaków ( oczywiscie te którym zwiazki z obcokrajowcami wyszły bokiem ) i sytuacja staję się odwrotna gdyż panowie wtedy gardzą swoimi rodaczkami po przejsciach i wszelakich egzotycznych przygodach)

Gość gość
Hmm pierwsze slysze o takich historiach jak raz zasmakujesz obcokrajowca to juz nigdy nie tkniesz lokalnych produktow niestety taka prawda. Obcokrajowcow tez nie brakuje jak raz nie wyjdzie kolejny sie znajdzie przeciez :)

Gość gość
Z czasem związek z obcokrajowcem zaczyna przeszkadzac i męczyć nawet bardziej niż polakiem chyba że macie wspolne pasje hobby i nadajecie na tych samych falach i nie ma w związku różnic kulturowych-( żona turka)

Gość gość
Każdy związek powinien sie opierac na przyjazni, wspolnych pasjach, hobby inaczej zaden nie przetrwa czasu. A roznice kulturowe zalezy jak bardzo tradycyjni sa ludzie ale mozna to przeobrazic w pozytywny aspekt zwiazku podwojne swieta , nie ma nudy i monotoni. Tym predzej polak sie znudzi w tym wypadku,przy obcokrajowcu pozostana wlasnie te roznice kulturowe, ktore warto poznawac, przezywac, uczyc sie ich i to z obu stron :) Dla mnie to nadal same plusy.

Gość gość
Znowu bla, bla, bla. .Autorka "zapomniala" dodać, że Półka będąc z muzuzmaninem, wypiera się wlasnej wiary, MUSI przejść na islam i nosić burkę. Kolejny tendencyjny temat na Uczuciowym. No tak, Polak nie może wstać z kolan, ma się stale za coś wstydzić, i czuć gorszy. A czyja to wina, jak nie 50 lat komuny w Polsce? Lewactwo znowu miesza.

Gość gość
Tu autorka i jedyny wpis jaki jest mojego autorstwa to pierwszy. Nic nie wspominałam o żadnych muzułmanach, a wy od razu zaczynacie pierdzielić o burkach i meczetach. Rzygam już tym. Jesteście brzydcy, bo palicie i chelejcie całe życie, gdy nastolatek pali to przestaje rosnąć i zatrzymuje się na 165-175. Macie ziemiste twarze, albo czerwone jak buraki gdy jesteście pijani. Zero klasy, zero gustu, zero higieny i pomysłu na siebie. W rozmowie z kobietą nie macie w ogóle polotu, albo ignorujecie albo puszczacie teksty "r***asz się czy trzeba z tobą być?" Traktujecie kobiety jak szmaty i w tym nic nie różnicie się od tych waszych znienawidzonych arabów. To, że przepuszczacie kobiety w drzwiach nic nie znaczy jeśli ciągle je ignorujecie. Piękne Polki mają kompleksy, bo nikt ich nie podrywa jeśli jest trzeźwy! A jak już się do nich przystawia to rzuca tekstami bez polotu obnażając swoje braki w inteligencji. Żenada do sześcianu.

Gość gość
Nie podrywamy i nie adorujemy, bo mamy gdzieś tą żałosną próżność Polek. Idźcie sobie do Włochów, którzy będą na was gwizdać, to dopiero maminsynki, mieszkające do czterdziestki u mamy. Albo Turków, którzy traktują kobietę jak szmatę. A tak w ogóle, to po co komu Polka: brzydka, tłusta, z toną tapety na twarzy, płaska, tleniona na blond albo przefarbowana na okropny czarny. Bierna, mierna, roszczeniowa, kłoda w łóżku. Dwie lewe ręce, nic nie potrafi ugotować. Bez mieszkania, prawa jazdy. Interesująca się tylko serialami, kosmetykami i plotkami. Żal.

Gość gość
Właśnie przed chwilą w sklepie minęło mnie trzech cudzych mężów , nie napiszę o nich panowie, bo to byłaby obraza dla panów. Otóż ci trzej cudzy mężowie to mocno opasłe stworzenia. Stali do kasy i rozmawiali dość głośno , więc całą rozmowę słyszało pewnie pół sklepu. Ów spasione stworzenia, naśmiewali się ze swoich żon pozostawionych w domu i przechwalali się przy tym , który jak nakłamał w domu , żeby mógł wyjść w sobotni wieczór. Oczywiście niby wesoło, ale przy płaceniu przy kasie już tak wesoło nie było , oni się kłócili , kto ile ma za piwo zapłacić , bo który ile wypije . Nie uciułali całej kwoty, więc jeden poszedł wymienić parę butelek na najtańszy trunek. Obraz żenujący. Zachowywali się, jakby ich ktoś ze smyczy spuścił, oby się nachlać za wszystkie czasy bo niewiadomo czy ich żony gdziekolwiek jeszcze wypuszczą. Być podrywaną przez takich? Brrrr.... nigdy, lepiej żyć samotnie i szczęśliwie.

Gość gość
Można na szybko sklecić taką samą historyjkę, tylko o trzech głupiutkich Polkach w kolejce w sklepie. Tylko jaki takie historyjki mają sens.

Gość gość
Co po polocie i inteligencji, jak wy wyniosłość macie wypisaną na twarzy? Mam się za niegłupiego, lubię czytać. Ale niestety jestem przeciętny z wyglądu. I co mam startować i podrywać żeby być wyśmianym, spławiony w niewybredny sposób, żeby jakaś lady podbudowała swoje ego moim kosztem. Przecież wiem że marzycie o wysokim brunecie, z grubym potrfelem. Dlaczego mam być miły dla kogoś kto dla mnie jest opryskliwy, oschły. Wiem że kobiety potrzebują adoracji, komplementów ale wiem że tylko od niektórych mężczyzn(tych przystojnych). Skoro sam nic od kobiet nie otrzymuje(chodzi nawet o pół miłego słowa) , to nic im nie daję.

Gość gość
Polki to zazwyczaj koślawe świnie z łbem jak dynia...

Gość gość
Nieprawda są rozmaite , jak wszędzie. Dużo jest ładnych. Tylko te maniery , to nadąsanie, ta "wyższość" w spojrzeniu. Nie dziwota że wielu boi się podejść, aby broń boże śmiałym słowem nie urazić księżniczki.

Gość gość
Ja nie podrywam kobiet, bo nie mam im nic do zaoferowania.

Gość gość
A ja nie podrywam, bo one nie mają mi nic do zaoferowania poza ewentualną dupą.

Gość gość
Idiotki

Gość gość
Nie chce mi się podrywać, co to jakiś obowiązek? Jak laska chce mnie poznać, to niech sama zagada.

Gość gość
Polacy w drodze ewolucji stracili jaja...

Gość gość
Polki w drodze ewolucji straciły kulturę.

Gość gość
Nigdy jej nie mialy