Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wylizanie komuś tyłka. Kwestie zdrowotne

Polecane posty

Gość gość
ciekawe czy te schorzenia psychiczne da sie jakos wyleczyć? Co na to psychiatrzy?

Gość gość
Niestety. Scat jest nieuleczalny, zwłaszcza gdy mamy do czynienia z jego zaawansowaną formą (do buzi). Przy wersji "na klatę" rokowania są pomyślne. Wymaga to jednak długotrwałej psychoterapii wspomaganej środkami farmakologicznymi. 80% pacjentów zostaje wyleczonych.

Gość gość
Po co szukać, po co płacić dominom, na trawnikach pełno samotnych kup. Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Jedzcie kupę, miliony much nie mogą się mylić!

Gość gość
hahaha!!!!! co za temat! ale dalej rozwijajcie... ciekawe na doktorat z chemii toksykologii itd albo inne prace naukowe

Gość gość
Ja tam swoje wiem i uprawiam scat ale nigdzie się tym nie chwalę bo wiadomo z jaka reakcją bym się spotkał. Mam swoje zaufane dominy, które traktują mnie jak klozet i łożę na nie kasę (nie płacę natomiast alimentów na własne dziecko ale co tam). Panie świadczące scat są w Katowicach, Wrocławiu, Warszawie, Gdańsku - wszędzie tam byłem i miałem tam scat.

Gość gość
Trawnikowe odchody też wam smakują ? :D

Gość gość
Cieszę się z faktu, że nie tylko ja jeden jem kupę. Lizanie tyłka to z kolei największa nagroda dla niewolnika. Zawsze przed tym muszę bezwzględnie wynitkować i umyć zęby. Tyłek dominy to świętość. Dla mnie, psa - goownojada, jest kupa i basta.