Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonapanibarbara

skąpy facet

Polecane posty

Gość zniesmaczonapanibarbara

Co myslicie o tym. Facet ma dom, trzy auta, kupuje buty za 800zł, a kazał mi zwrocic 100zł za naprawe auta? Czy to normalne? spotykamy sie od pol roku. Nie jestem naciagaczka bo sama proponuje zawsze ze zaplace za siebie

Gość panibarbara
co wy na to

Gość gość
Faktycznie facet nie ma gestu, mnie też takie skąpstwo by raziło

Gość gośćmisiaczekpysiaczek
jakby mnie bylo stac na buty za 800zl to bym juz darowal 100zl dziewczynie

Gość gość
a to Twój samochód czy jego, bo nie powiedziałaś i w jakich okolicznościach była naprawa

Gość gość
Nie jestescie malzenstwem wiec to normalne ze placicsz za siebie i oddajesz pieniadze pasozycie!

Gość panibarbara
moje auto, ale faceta ktory wydaje lekka reką na ciuchy dla siebie 1000zł chyba stać na gest, aby wydać 100, czy 200zł za naprawę. Powtorzył to trzy razy, ze to naprawi i mu póżniej oddam kase. Ja oczywiśie sama bym zaproponowała jakby doszło do tej naprawy, ale zrazilo mnie to że mu szkoda na mnie. Ja sama mam kierownicze stanowisko i dla mnie to 200zł nie jest problemem. U facetow chodzi nie to ile wyda tylko o gest. Jakbym wiedziala ze go nie stac to bym tu nie pisala

Gość gość
Jeli chcesz wiedziec czy warto inwestowac swoj czas w takiego faceta, co on mysli, co czuje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość cafeDRON
głupoty tu piszesz, bredzisz i ściemniasz oraz podpuszczasz , każdy normalny facet o tym wie i pamięta, że NIE WOLNO kupować i płacić za buty dla kobiety , ponieważ kobieta w tych butach pójdzie do INNEGO faceta na bzykanie i to jest pewne, że tak będzie , odnośnie sukienki , można zapłacić za sukienkę kobiety pod warunkiem, że kobieta wskoczy w tę sukienkę na oczach faceta , który płaci , kobieta jutro wskoczy w tę sukienkę aby pokazać się koleżankom w pracy i kochankowi po godzinach pracy , zatem , nalegam i błagam Panowie, nie kupujcie kobietom NIC nawet pod choinkę jako prezent , i tak , co podarujesz kobiecie to kobieta ma Ciebie głęboko w zadzie !

Gość gość
Do 19:44 biedaku dziewczyna c7ebie rzuciła i do tej pory się nie możesz pobierać ale spoko czas goi rany

Gość gość
Możesz wyjaśnić dlaczego ma PŁACIĆ za naprawę TWOJEGO samochodu bo ja tego jakoś nie mogę zrozumieć? Bo ma dużo pieniędzy? tak? Skoro dla Ciebie 100zł czy 200 jaki piszesz to nie jest dużo dlaczego sama nie mogłaś zapłacić a tym samym pisać tu tego tematu?

Gość gość
Autorce chodzi o to że facet nie ma klasy i jest sknerą a to źle rokuje na przyszłość, bo może by powiedziała że nie trzeba sama zapłaci ale by wiedziała że nie jest liczygroszem.

Gość panibarbara
ok. To jak idziesz do restauracji na radnkę se swoim facetem, czy mężem to sama placisz za siebie? Ok bądz sobie za takim równouprawnieniem. Kobietom niedlugo zaczną rosnąć penisy, a facetom male cipeczki pod jajkami. Bądzcie sobie kumpelami dla swoich facetów. Tylko pozniej nie dziwcie sie jak facetowi nie staje w lozku, a kobiecie wysychaja cipki od takiej zamiany ról. To zabijanie namietnosci jak baba zamienia sie w chłopa, a facetom brak rycerskosci.

Gość gość
Teraz jest wywalczone przez lewicę równouprawnienie, więc OK.

Gość gość
To jest kawała skąpej sknery, on ci nic za darmo nie da, na bank spisze intercyze przed slubem, a nie wiadomo czy cie nawet w testamencie wymieni, uciekaj poki nie jestes zaangazowana i uwiazana, on wyda kase ale na siebie a ty nawet jak cie nie bedzie stac to masz placic za siebie. Co bedzie jak stracisz stanowisko bo sie rozchorujesz albo inna okolicznosc i cie nie bedzie stac na wyjazdy albo inne rzeczy z wyzszej polki? Zostawi cie bez mruniecia okiem.

Gość gość
nie bedzie Cie stac na bilet za 2 zl z takim typem, tez kiedys bylam z takim, zostawilam go i bardzo sie ciesze, bydlak zerowal na mnie jak tylko mogl.. Twoj facet jest chciwym egoista i tyle w temacie, lepiej sie rozstac poki nie ma dzieci i zobowiazan..

Gość gość
Dość słabo się zachował. Dla mnie to np. logiczne, że sama bym zapytała o koszty naprawy i chciała oddać. Na Twoim miejscu bym mu dogadała przy oddawaniu tej stówki.

Gość gość
a daj spokój z takim...

Gość gość
Byłam z takim przez rok. Pracownik banku, niezłe stanowisko, niezła kasa. Wypomniał mi, że kiedyś tam postawił mi kawę i zasugerował, że fajnie by było gdybym mu za nią zwróciła. Naturalnie zwróciłam mu te 15 zł, chociaż niesmak pozostał. Dziś już nie jesteśmy razem.

Gość gość
pojebani ci faceci i pierdolą jakieś smutki, że to normalne, NIE TO NIE JEST NORMALNE

Gość pat29
Moj tez jest taki lakomy na pieniadze,a czym wiecej ma to tym bardziej.Zawsze jak cos kupujemy to na polowe.Nawet jak cos na wieczor do jedzenia.

Gość gość
dziś Dokladnie, dzisiejsi faceci sa p*****lnieci ! To nie to co kiedys, nasi ojcowie i dziadkowie z szacunkiem traktowali swoje kobiety, a dzis.. Nic dziwnego ze ogromny % kobiet jest samych i woli byc singielkami niz z jakims chamem bez kultury, klasy itd..

Gość pat29
To prawda w dzisiejszych czasach nie ma faceta z klasa.Ale na piwsko to zawsze maja i im nie zal pieniedzy.

Gość gość
Lewica Wam wmówiła, że potrzebne Wam równouprawnienie. Domagacie się no i macie!

Gość gość
Rownouprawnienie to tylko w slowniku pod literka R :P

Gość gość
Pytanie do dziewczyn z tego wątku: jesteście za równouprawnieniem czy nie?

Gość gość
Spoko, ja kiedyś byłam z facetem, który kiedyś jak byłam chora, to kupił mi serek, a potem cały czas mi dogadywał, żebym mu oddała kasę :D Ale to w ogóle był psychol - potrafił zaprosić mnie na pizzę, a na miejscu lamentować (w obecności kelnera) jaka ta pizza droga.. Albo odstawiać jakieś żenujące sceny nad rachunkiem w aptece. Tak, są tacy "faceci". I trzeba od nich wiać jak najdalej :)

Gość gość
A! I jeszcze robił mi sceny o to, że robię zakupy nie w Biedronce :D A nie mieszkaliśmy razem, więc robiłam te zakupy wyłącznie za MOJE pieniądze.

Gość gość
nie spotkałam faceta który by przyjął ode mnie jakiekolwiek pieniądze,to było oczywiste że jestem księzniczką,i to za mnie się płaci,a ja oddaję w naturze :-) z miłością oczywiście