Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złożyć mu życzenia urodzinowe?

Polecane posty

Gość gość

nie odzywa się do mnie kilka dni, a w poniedziałek ma urodziny. podejrzewam, że w weekend zabalował, a mnie ma gdzieś. dodam, że to nie jest mój facet, po prostu póki co się poznajemy. nie wiem, czy złożyć życzenia jak do poniedziałku się odezwie, pomóżcie :) nawet go lubię, ale czy warto wychodzić przed szereg?

Gość gość
Nie, nie składać. Gdyby codziennie, o stałej porze, pojawiał się na wycieraczce wtedy mogłabyś się zastanawiać. Dlaczego dziewuchy są takie głupie, nie ma tam kogoś innego pod ręką ? Ja jestem średniej urody, średnio zadbana, nie najmłodsza, jedyny plus to duże miasto i mam tu TEGO na pęczki i nie muszę się za nikim uganiać, bo to za mną biegają. Dlaczego próbujesz inaczej ?

Gość gość
nie uganiam, bo nie pisałam sama, nie pisałam: hej co tam, tylko milczę tak jak i on :) kwestia życzeń, to jednak coś innego niż zagadanie, po prostu życzenia. ale z drugiej strony to okazanie pamięci o nim, a on o mnie chyba słabo pamięta skoro potrafi kilka dni nie pisać. :/

Gość gość
ja bym napisała czyste sto lat

Gość gość
up

Gość gość
najlepsze go mysta prezident

Gość gość
odpowiedz sobie na pytanie czy gdybyś to Ty obchodziła urodziny, czy on by 1) o tym pamiętał 2) przerwał milczenie i Ci napisał głupie wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
up