Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość ja

Kobieta URODZIŁA dziecko na podłodze w szpitalu!!!

Polecane posty

Gość gość ja

Pani Iza do szpitala w Starachowicach trafiła pod koniec października. Jak wykazały badania w 8. miesiącu ciąży, dziecko było już martwe. Jak opisuje RMF FM, kobieta urodziła dziecko na podłodze, między szpitalnymi łóżkami. Mimo wielu próśb ze strony męża - żaden lekarz nie przyszedł odebrać porodu. Teraz sprawę ma zbadać dyrekcja szpitala. - Musimy zbadać tą tragedię. Porozmawiać z personelem. Bardzo poważnie podchodzimy do tego kłopotu, który zaistniał na oddziale - powiedział w rozmowie z RMF FM Marcin Biesiada, dyrektor ds. leczniczych szpitala w Starachowicach. Wiadomo, że rodzina pani Izy ma zamiar złożyć zawiadomienie do prokuratury. - Mąż co 10 minut biegał i prosił o pomoc, żeby ktoś przyszedł, żeby cokolwiek zrobił. Siostra stwierdziła, że lekarza powiadamia, a lekarz nie przychodzi. No i urodziłam na podłodze, między jednym a drugim łóżkiem - opowiadała później kobieta

Gość mnietowisi
czyli 4000 PLN poszło w peazdu , nie będzie forsy ! ale generalnie lekarze, którzy pod przysięgą Hipokratesa przysięgali , że nie zaszkodzą i nie pomogą teraz mają głęboko w swoich zadach tę przysięgę i ciągle forsy za mało , nawet gdy będą zarabiać 500 tys. PLN miesięcznie w Polsce to powiedzą , że to za mało a skoro przywieźli i położyli na podłodze to zwyczajnie niech zdycha , musi zdechnąć i już !

Gość gość
A mnie zastanawia dlaczego w tym szpitalu było brak organizacji pracy, brak poczucia odpowiedzialności za życie pacjenta a panuje znieczulica ludzka.

Gość gość
A może zwyczajnie nie opłaciła prywatnie lekarza prowadzącego do porodu?

Gość cafeDRON
'A mnie zastanawia dlaczego w tym szpitalu było brak organizacji pracy, brak poczucia odpowiedzialności za życie pacjenta a panuje znieczulica ludzka.' xxx tego typu szpitali powiatowych to jest moim zdaniem 1000 w Polsce , wiele złego słyszałem o szpitalu powiatowym w mieście Włoszczowa , tam to się dzieją ciekawe sprawy , mieszkańcy nazywają ten szpital jako UMIERALNIA , obozie zgłady ARBEIT MACHT FREI umierali po trzech miesiącach ciężkiej pracy fizycznej i otrzymywali zupę pochlipajkę , w szpitalu włoszczowskim mają rekord umieralności po 12 godzinach , czyli karetka pogotowia przywiezie chorego do szpitala i za chwilę TRUP , być może PAVULON znowu działa albo gaśnicą po głowie pacjenta aby jak najszybciej był trupem i forsę dostać za kolejnego klienta od GRUPY piękny POGRZEB ?

Gość gość
To Prowo

Gość Edziaaaaaaaa
Taaa prowo :o włącz byle jaki program info, a od razu o tym usłyszysz.

Gość gość
A ty myslisz, ze jak jest traktowana kobieta ktora traci dziecko ? Mnie to nie dziwi. Ja 6 lat temu to samo przeszlam, z ta różnica ze zaczelam rodzic na lozku ale nie na porodowce, w normalnej sali. Polozna zagladala tylko op******ic mnie, ze mam byc ciszej, ze dopiero sie zaczyna a ja dre jape. Poszlam do toalety i tam urodzilam, nikt sie tym nie przejal. Przyszla, zabrala dziecko. Tyle.

Gość gość
Słyszałem o tym w radio. Przykra sprawa.

Gość gość
biedocie o te 4000 zł chodzi. polactwu , podludziowi ohydnemu. biedocie brudnej.

Gość gość
Haha