Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Moje foto dla was do oceny

Polecane posty

Gość gość
Jesteś totalnym dnem i zerem jak zakochuujesz sie po wymianie kilku zdań z przypadkowa osobą w necie, której na oczy nie widziałeś.

Gość gość
Na bank 22 lata przegrywu i on to jedna osoba

pisalismy ze sobą 2 dni, ale od rana do nocy i wiec to byla kilka set jak nie tysiecy zdań ale cos nagle przestala

Gość gość22lataprzegrywu
nie udawaj inteligenta hisol nie jestem nim ale go lubię i szanuję. ps. rychu ja spadam dość kafe na dziś. trzymaj się.

Gość gość
gość dziś - Heh kafe nie ogarniesz :) Tu jest tyle projektów że gdybyś dostał się do bazy danych to złapałbyś się za głowę i uciekł z forum na dobre :D

Gość gość
Mam w duupie te projekty wole gości :)

Gość gość
CENSORED

Gość gość
Dash Rysiu dziś srednia i mam mature, oraz obecnie studiuje x ty to mi przypominasz tego niedoroba "92" co niby tez poszedł na studia i w ogole jest milionerem i pisze ciągle "Ja bede" normalnie zastanawiam sie czy ty to nie on bueheheh🖐️

tylko ze ja juz studiuje 3 rok :D i nie chwale sie tym na kazdym kroku bo to dla mnie rzecz normalna, i mature zdałem za pierwszym razm

Gość gość
Dash Rysiu dziś tylko ze ja juz studiuje 3 rok smiech.gif i nie chwale sie tym na kazdym kroku bo to dla mnie rzecz normalna, i mature zdałem za pierwszym razm x Ale jednak pisząc bez przerwy o tym, sprawiasz wrazenie niedowartosciowanego. Na sile proboujesz zwrocic na siebie uwage, a to jednak zdradza cie i twoje motywy i jest bardziej widoczne niz to ze studiujesz czy co tam robisz. To jest po prostu komiczne

no fakt ze troche sie dowartosciowuje ze moge byc samcem alfa chociaz w jednym miejscu :D i lubie wasz prawiczy bol dooopy

Gość gość
Oj, biedne dzieciaki, strasznie mi was żal. Ja jeżdżę dwoma fajnymi autkami, w pracy Corsa w razie potrzeby, prywatnie Opel Karl :-) Trzeba mieć pusty łeb, żeby ktoś, kto ma prawko i jakieś autko imponował. Ogarnijcie się, bo to jest głupie. Studia zawsze się na coś przydadzą, więc nie zaszkodzi sobie postudiować. Z moich znajomych ze szkoły większość skończyła byle jakie liceum i studia niż porządne technikum albo zawodówkę, bo ja jestem ofiara edukacji