Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli tak robię to jestem słaba w łóżku?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w miarę młoda, mam 20 lat, a seks zaczęłam uprawiać od niedawna... Chodzi mi o pozycję na jeźdźca. Czy jak jestem na górze i robię to w ten sposób, że kręcę biodrami w przód i tył, później pochylam się nad nim i podnoszę tyłek w górę i w dół w różnym tempie ewentualnie on wtedy wbija się we mnie to robię to źle i jemu może być średnio przyjemnie? Pytam, bo w takiej typowej pozycji kiedy on leży na plecach, a ja się unoszę i opadam jest to dla mnie mało przyjemne i niekomfortowe, tak jakby był dla mnie za długi... Jeszcze czasem pochylam się w tył, ręce opieram o jego uda i wtedy działam z rozłożonymi nogami to też jest ok, a tak typowo na siedząco nie potrafię :( czy facetowi może tego brakować i oceniać mnie w myślach, że jestem słaba w łóżku? Pytałam go to odpowiada, że niby bardzo go to nie denerwuje, ale wolałabym żeby inni się wypowiedzieli, będę bardzo wdzięczna :)

Gość gość
Nie rozkmniaj. W łóżku nie wszystko udaje się zrobić ale nie ma co o tym rozmyślać, tylko cieszyć się sexem, ufać partnerowi a wtedy wszystko się ułoży jak trzeba.

Gość gość
slabiutka jestes

Na kafe zawsze ciekawe tematy :) Nie, uwierz nie ocenia cię przez to źle ale to z nim powinnaś pogadać o swoich, hymm. . . obawach.

Gość gość
W seksie każdy ma swoją pozycję, którą lubi, tu nie robisz nic zlego bo tobie to sprawia przyjemność.musicie zmieniać się pozycjami które sprawiają wam przyjemność.w łóżku ma.być dobrze i jemu i tobie

Gość gość
Gość 21:31 w sumie ufam mu, bo z reguły widzę kiedy kłamie, ale nawkręcałam sobie, że w tej pozycji bez tego się nie obejdzie, staram się to modyfikować na różne sposoby i dopiero wtedy jest na prawdę fajnie :) Gość 21:33 spodziewałam się też takich odpowiedzi, ale dziękuję Gość 21:36 rozmawiałam, om twierdzi,że jak tak kombinuję to jest mu bardzo dobrze, a z czasem nauczę się i tego Gość 21:36 ogólnie mi jest z nim bardzo dobrze, po prostu na początku nienawidziłam tej pozycji, teraz bardzo ją lubię, poza tym często jest tak, że jak za bardzo przekombinuję z tą pozycją to lapie mnie za biodra żebym się przez chwilę nie ruszała, bo nie chce we mnie skończyć

Gość gość
ale masz problem

Gość gość
Nie problem, tylko pytam z ciekawości

"Jestem w miarę młoda" - pisze dwudziestoletnia Kobieta. :D :D :D Dlatego napiszę tak. Przestań przejmować się pierdołami, bo i tak nie będziesz doskonała. Bądź egoistką i myśl o swoich potrzebach a wszystko się ułoży. Nie z tym to z tamtym. Ktoś się w końcu dopasuje, bo też tak lubi. :) Przede wszystkim nie staraj się bo przedobrzysz i staniesz się więźniem cudzych pomysłów, które niekoniecznie są złe i mogą zainspirować, ale warto mieć naprawdę coś swojego. :)

Gość gość
Nowy w mieście - napisałam "w miarę młoda", bo większość kobiet zaczyna przygody z seksem znacznie wcześniej ode mnie ;) dzięki za odpowiedź, spróbuję się skupić bardziej na sobie