Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martaxx1

Nie potrafię powiedzieć do niego "Kochanie" "Skarbie" czy mężczyźni to lubią?

Polecane posty

Gość Martaxx1

Witam was Od 2 miesięcy jestem z mężczyzną w związku, który niedawno zaczął mówić do mnie czule skarbie, piękna , a mi przez gardło nie chce przejść skarbie czy też kochanie, po prostu jakoś mi no nie wiem głupio, wstydzę się, chociaż chciałabym też się tak do niego zwrócić ale mam jakąś blokadę :/ czy dla mężczyzn taki czuły zwrot jest istotny? może któryś się wypowie? na ten czas cały czas zwracam się do niego po imieniu...

Gość karas
Nie martw sie ja potrafilam dopiero po polowie roku bo to tez nie bylo w moim stylu, z czasem ci przejdzie i bedzie wam to pasowac, no i 2 miesiace to wg mnie tez za szybko

Gość Martaxx1
za to mówię często : dopychaj po same jądra! no! dalej . pieprz mnie.. albo daj do dziobka , spuść się na full , uwielbiam to! no dalej . jazda!

Gość Martaxx1
Oki czyli to nawet za szybko i nie mam się czym przejmować :) zwyczajnie nieco głupio mi się zrobiło , że od niego już słyszę takie czułe zwroty , a ja ze swojej strony no niestety nie potrafię , co nie znaczy że mi nie zależy. Na razie się tego nie doczepił ale kto wie jak będzie z czasem :P