Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocooooolate

Czy ja mu się podobam ?

Polecane posty

Gość chocooooolate

Tak wiem łatwiej byłoby poprosić o spotkanie i po prostu porozmawiać jednak nie mam tyle odwagi by to zrobi. Rozjasnijcie mi czy dobrze odczytuje jego sygnały czy jest mną zainteresowany czy jednak nie. Wesele alkohol ludzie różnie się zachowują ale on najpierw przyszedł pić do stolika przy którym ja siedziałam i się wpatrywal a później wyskoczył na środku korytarza z przytulaniem się do mnie. Na poprawinach siadl sobie na przeciwko mnie i się cały czas wpatrywal jak się zachowuje i w moje oczy. Kilka dni później udzielając wywiadu do lokalnej gazety jak mnie.zobaczył w samochodzie z kolega to po prostu zamarl i w jego oczach widać było zazdrość i żal że to nie on siedzi obok mnie. Sytuacja sprzed.kilku dni jak zobaczył że idę do niego z mamą kwiatki kupować to się tak poprawiał żeby wyglądać przyzwoicie ze nie mogłam.... a później zaczął włosy sobie poprawiać i rozmawiając z moja mama cały czas zerkal na mnie. Pomóżcie proszę bo już głupieje na jego punkcie chociaż należy wspomnieć ze na wiadomości na fejsie nie odpisuje.

Gość Inna gość
Na fejsie. Feeejjjjjsieee. On Cię chce tylko no wiesz.