Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabieg usuwania stulejki

Polecane posty

Gość gość

Witam Mam 18 lat i mam stulejkę. Dla niektórych to może być bardzo wstydliwa sprawa. Potrzebny jest zabieg. Mam kilka pytań: Czy lepiej na NFZ czy prywatnie ? (jaka jest cena takiego zabiegu prywatnie ? ) Zna ktoś dobrego (najlepszego ) lekarza kto mógłby podjąć się zabiegu i wykona to dobrze ? (najlepiej w Ostrołęce lub okolicach ). Czytałem posty z 2010r na forum MO, że jest w Ostrołęce jest tylko jeden dobry urolog - lek. W.Truszkowski-czy on jeszcze przyjmuje ? Dobre opinie mają też (2013r.) dr Jarząbek, dr Konowalski czy przyjmują teraz ? Lepiej w Ostrołęce to zrobić, czy w jakiś większych miastach, np. Warszawa, Białystok, Poznań ? Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc, dodam, że jest to dla mnie b. ważne.

Gość gość
Zębami ci zrobię :) To jest tak prosty zabieg, że nie przejmuj się, idź do pierwszego lepszego doktora który ma jako-takie opinie.

Gość gość
Swoją drogą - poszłabym do Konowalskiego, PIĘKNE nazwisko dla LEKARZA! ❤️

Gość aSunsinoo
To jest w ogóle bardzo złe podejście - wstydliwe. Masz kliniki, w których większość osób przychodzi z takim problemem więc dla personelu nie jest to żaden niezwykły temat przykład - Multiclinic Centrum Medyczne ( https://multiclinic.pl/wykonujemy/urologiczna-terapia-laserowa/laserowa-korekcja-stulejki/ ) prowadził mnie dr.Kępa więc jak będzie ktoś miał okazje do niego trafić to polecam, bardzo rzeczowe podejście i profesjonalne. Wszystko wytłumaczone, dość mocno mnie uspokoił i co dla mnie najważniejsze było dokładnie tak jak mówił szybko i bezboleśnie po kilku tygodniach problem już dla mnie nie istniał, więc myślę, że warto.