Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał88888

Już 1,5 roku sam, chyba czas to zmienić.. ale..

Polecane posty

Gość Michał88888

Ale mam wrażenie że przez ten czas stałem się prawdziwym dinozaurem w kwestiach towarzyskich... :-( Kiedyś było mnóstwo osób wokół mnie a teraz jest zupełnie inaczej... Nie to że nie mam znajomych bo ich mam i mogę na nich liczyć ale raczej nie ma wśród nich dziewczyny o której mógłbym myśleć o przyszłości. Teraz, kiedy czuję że czas coś zmienić kompletnie nie wiem jak się za to zabrać.. gdzie szukać , co robić.. Żyję kompletnie w innym świecie niż kilka lat temu. A chciałbym być szczęśliwy.. razem z kimś.

Gość gość
Nie szukaj, chłopie. Jesteś ewidentnie nieszczęśliwy sam i to jest najgorsze z czym możesz się pakować w związek. Naucz się być szczęśliwy sam ze sobą i dopiero twórz relację. Jesteś odrębnym człowiekiem, nie żadną samotną połówką jabłka. Wyjdź do ludzi, nawiąż nowe przyjaźnie, nie szukaj drogi pod spódniczkę, nie patrz na dziewczyny pod kątem ewentualnego związku. Baw się, rozwijaj, idź w miejsca gdzie możesz karmić swoje ambicje. Tam najprędzej zjawi się ktoś wartościowy.

Gość Michał88888
No raczej tak nie jest... Na co dzień jestem wesołą osobą , bardzo towarzyski, tak mi się wydaje.. ale moi obecni znajomi to już nie bardzo.. (tz kiedyś byli teraz nie koniecznie) i wszystkie wypady np. na miasto są organizowane w bólach ... Ja większość czasu spędzam poza domem, trenuję siatkówkę, siłownia, pływalnia, kursy językowe, trenuję również taniec, wieczorami biegam. Dużo chodzę do kina czy teatru. Raczej jestem osobą z którą nie można się nudzić... A mimo wszystko sytuacja jest jaka jest... Kiedy przestałem spotkać się z dziewczyną byłem naprawdę w złym stanie i niczego nowego nie chciałem zaczynać a teraz kiedy równowaga zaczęła wracać to w innym świecie jestem niż kiedyś..