Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak chcielibyście być podrywani?

Polecane posty

Gość gość

Co powinna zrobić dziewczyna, żebyście mieli pewność, że będzie otwarta na Wasze zaloty, a jednocześnie żebyście nie mieli poczucia że to ona Was zdobywa?

Gość gość
ja się boję bab

Gość gość
fatumseparatum dziś Oczywiście że tak. Wiadomo, że jeden się spłoszy na pytanie "co słychać?" a inny chciałby taką, która powie mu na wstępie że marzy o tym żeby usiąść mu na twarzy. Każdy jest inny. Pytanie, jak Ty chciałbyś, a nie jak myślisz że inni mogliby chcieć :)

Gość gość
to ci przecież napisał że to trudne pytanie :-) czyli on sam nie wie :-)

Mnie możecie nie podrywać, ale odrobina kokieterii z Waszej strony jest zawsze miło widziana 🌼

Gość gość
"hej, mała chodz do mię na kolanka.. :classic_cool:" - jakby powiedział heniek bueheheh

Gość gość
Dobre pytanie, bo tu dużo prawików narzeka, że kobiety nie powinny być księżniczkami i wykonywać pierwsze kroki

Gość gość
-Utrzymywać dłuższy kontakt wzrokowy, -Uśmiechać się i śmiać się z żartów, -Gdy kobieta mnie dotyka podczas rozmowy albo chce zwrócić uwagę itp. To już dwa bardzo ważne dla mnie sygnały, że kobieta mnie lubi i jest zainteresowana.

Gość gość
Kobieta nie powinna robić pierwszego kroku tylko powinna dac się poderwać. Najprostsze pytanie to poprostu odpowiadać i tyle. Jak facet coś mówi to odpowiadaj tak żeby wiedział ze chcesz aby kontynuował. Najgłupsze co może zrobić dziewczyna, co mnie w*****a na maksa, to zgrywac niedostępna jak i tak wiem ze chce. Pytam się ja czy mogę jej postawić drinka i 90% kobiet powierzchni "nie". Powtórzyła pytanie i połowa powie "no dobra" S reszta się zgodzi po trzecim pytaniu. Jakie to jest głupie. Nie można od razu powiedzieć "tak bardzo chetnie". Najlepsza jest mina takiej księżniczki której po pierwszym razie powiesz "no szkoda, nie to nie". Od razu zdziwiona dlaczego nie pytasz drugi raz, a w myślach płacz dlaczego nie powiedziałam tak.

gość dziś Dobre pytanie Otóż złe pytanie, bo samo z siebie sugeruje, że nawiązywanie kontaktów międzyludzkich można ująć w jakieś sztampy a jak uczy doświadczenie pokoleń podrywaczy i podrywanych jest to niemożliwe. Natomiast samo poruszenie tematu będzie przez wiele zainteresowanych osób postrzegane in plus

Gość gość
pulchny, nie wymądrzaj się :) :D

Gość gość
Czyli krótko mówiąc należy być otwartą i przyjazną. Ale ja jestem otwarta i przyjazna wobec każdego, niezależnie od tego czy mi się fizycznie podoba, czy nie. Nie mogę oczekiwać, że posłanie dłuższego spojrzenia zagwarantuje akcję ze strony faceta, przecież Wy też bywacie nieśmiali, miewacie niską samoocenę.

Gość gość
gość dziś Stawiasz drinki obcym babą? To ile ty tracisz jednej nocy? Pewnie minimum 500. Mi zawsze dziewczyny otwarcie mówiły że im się podobam. Moja narzeczona też mnie pierwsza poderwała. Jak dziewczyna jest dla mnie miła i otwarta, to uważam że po prostu jest miła i nic więcej. Na szczęście jestem przystojny i nie muszę się starać

Gość gość
gość dziś Otóż to - często dziewczyny z góry wolą być niemiłe i odpychające, bo faceci od razu myślą sobie nie wiadomo co. Uśmiech nie oznacza zaproszenia do łóżka. Dlatego pytam jak dać do zrozumienia facetowi, że oprócz tego że go lubię, widzę w nim również atrakcyjnego mężczyznę. Nie chcę całkowicie przejmować inicjatywy, bo to on ma się poczuć jak zdobywca.

Gość gość
14:05 Właśnie tak jak napisałem w 13:07. Żadnej innej filozofii nie ma. Jeśli facet odbiera to jako zaproszenie do łóżka to znaczy, że coś jest nie tak z nim, nie z Tobą. Widocznie nie jest Ciebie wart. Normalny, przyzwoity facet odbierze to jako sympatię względem siebie i będzie się starał dla Ciebie. Faceci to stworzenia, którzy uwielbiają być w centrum uwagi bo rośnie ich ego.

Gość gość
Opowiedzcie o swojej najlepiej i najgorzej wspominanej sytuacji kiedy to dziewczyna Was podrywała :)

Gość gość
Kat0wice dziś Jakąś lalę na pewno. A może tym razem post w temacie? Taka luźna propozycja.

nie moge napisać posta w temacie, bo pytanie jest tak glębokie, że będę się nad odpowiedzią zastanawial chyba tydzień :) X a, na poważnie, rozumiem że chcesz sobą zainteresować płeć przeciwna, więc wystarczy czterosekundowe spojrzenie w oczy tej osoby

Gość gość
Kat0wice dziś To to jest dość oczywiste, mowa o tym co dalej. Jeśli facet po czterosekundowym spojrzeniu w oczy leci z wywieszonym językiem w nadziei na bzykanko to ja z takim facetem nie chcę mieć nic wspólnego :) Mówię o tym, co robić już po tym jak się sobie przedstawicie i pogadacie chwilę, czy po tym jak po nawiązaniu znajomości dochodzicie do wniosku że warto by było przenieść ją na następny poziom.

ryjesz mi banie dziewczyno, takimi pytaniami :O Jak chcesz kontytuować znajomość to chyba logiczne, że możesz dac jakiś znak prawda ?

Gość gość
Kat0wice dziś O to to, właśnie, dobrze kombinujesz :) Co jest takim znakiem?

Gość gość
ja już ci dałem odpowiedź, powiedz mu że ci się podoba, po co ma się czuć jak zdobywca? Jak mówiłem, moja narzeczona przejęła inicjatywę a i tak jest moją narzeczoną

Gość gość
Czyli co, albo księżniczka z muchami w nosie i niech się chłop poci, albo od razu z grubej rury, wchodzę, biorę co moje, faceta przerzucam przez ramię i do jaskini? Nic nie ma pomiędzy?

Gość gość
Facet jak jest naj3bany to podrywa najlepiej- nie dajcie sie zwiesc :D

Gość gość
dziś a co to jest to pomiędzy? Czytanie w myślach i domyślenie się że jak dziewczyna się do niego uśmiecha, to znaczy że jest nim zainteresowana? Podobno nie lubisz jak facet sobie za dużo wyobraża

Gość cześć gruba świnio
Baby to durne istoty, myślą jedno a robią drugie, trzeba wejść im do głowy i pomyśleć co ona naprawde myśli, bo to zawsze jest gra aktorska i udawanie trudnej do zdobycia.