Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w koledze z pracy ale problem polega na tym

Polecane posty

Gość gość

Że on jest w związku, stałym związku z tego co wiem to planują nawet ślub :O ale ja też nie jestem mu obojętna, widzę to po nim, faworyzuje mnie, traktuje inaczej niż inne kobiety w pracy... ewidentnie coś miedzy nami jest. I teraz pytanie: jak się odkochać? :(

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic w tej sytuacji, co on o Tobie myśli, co czuje, czy msz u niego jakies szanse, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Powiem Ci coś ku przestrodze, kiedyś podobnie miałam, podobnie myślałam że się komuś bardzo podobam (żadnej innej tak nie traktował jak mnie, szczególna sympatia, porozumienie, wszyscy byli przekonani że się ze sobą spotykamy!) ale okazało się że on po prostu był taki miły, uroczy, dowcipny, okazało się także że nie tylko był taki wobec mnie (bleh). Jeśli wiesz że jest zajęty i w planach ma ślub to jednak to coś poważnego. To nie zwykłe spotykanie się z kimś. Jeśli miałby wobec Ciebie poważniejsze plany to swoim zachowaniem powinien dać Ci pewność. Gdybać człowiek to zawsze sobie może. Każdy posiada własną interpretację zachowań, to co dla jednych jest zwykła rozmową ktoś inny może uznać już za flirt. Najlepiej jest chyba utrzymywać dystans a zacząć poznawać nowe osoby, by myśli przestały krążyć wokół niego..