Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego ona ode mnie oczekuje ?!

Polecane posty

Gość gość

Witam Jesteśmy razem z moją dziewczyną ponad 2 miesiące , ona ma doła który trwa kilka miesięcy ponieważ jej były chłopak z który była 4 lata bardzo ją zranił i cierpiała w tym związku . Ogónie to ona ostatnio stwierdziła że już się nie zakocha tylko zastanawia mnie po co ze mną jest , skoro tak uważa Wczoraj musieliśmy odbyć poważną rozmowę ale ona nie chciała o tym rozmawiać za bardzo , więc podczas randki raczej gadaliśmy o luźnych rzeczach . Zakochałem się w niej ( nie mylić z tym że ją kocham ) zależy mi bardzo ale obecnie jestem w " czarnej d*pie" . Co mam robić , skoro ona nie chce podejmować tego tematu na spotkaniach ?

Gość gość
daj jej przeżyć do końca żałobę po tamtym. zbyt szybko zauroczyłeś się i teraz cierpisz. dwa miesiące znajomości, to krótki czas. jeszcze wiele może się zdarzyć. nie napalaj się więc, chłopie - Jerzy

Gość gość
Jestes jej terapeuta. Jak poczuje sie dobrze, kopnie cie w d**e i pojdzie do innego samczego gacha. Takie zycie. Nigdy tych ze zlamanym sercem po nieudanych zwiazkach.

Gość gość
Pytałem kilka razy czy jej na mnie zależy , zawsze odpowiadała , że tak chociaż zdaje sobie sprawę z tego , że tego nie widać . Opowiadała kiedyś że gdyby poczuła że dla mnie ona jest tylko " na chwilę " to nie wiązałaby się ze mną i jak kiedyś powiedziałem jej , że i tak pewnie po jakimś czasie ona znudzi się moją osobą to obraziła się bardzo więc nie wiem , napiszcie coś jeszcze

Gość gość
Powiedz jej, że się rozstajecie. I jak ona się ogarnie, to niech się do ciebie odezwie. Oczywiście pod warunkiem, że ty będziesz jeszcze wolny. W życiu nic na siłę, nie można dawać się poniżać. A takie gadanie wprost, że dziewczyna już nigdy się nie zakocha, jest bardzo poniżające dla jej obecnego faceta. Odpuść.