Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gosc od homocwela najblizsza droga ekspresowa od namysłowa jest 30km od namysłow

Polecane posty

Gość gość

gosc od homocwela najblizsza droga ekspresowa od namysłowa jest 30km od namysłow

Gość gość
NAJBLIZSZA DROGA EKSPRESOWA OD NAMYSŁOWA JEST 30 kilometrów od Namysłowa czyli około pół godziny drogi od Namysłowa chodzi o droge ekspresowa S8 prowadzącą od wrocławia przez łódź warszawe do białegostoku... S8we WROCŁAWIU ŁĄCZY SIE Z AOW oraz połączy sie z droga ekspresowa S5 PROWADzącą przez Poznań bydgoszcz do olsztyna S5 bedzie we wrocławiu sie z S8 łączyć czyli 60km od Namysłowa

Gość gość
Ps a ta droga ekspresowa S5 połączy sie z autostrada A1 do gdanska ps od Namysłowa do autostrady A4 pod opolem jest około 50 km a do A4 pod brzegiem Około 40 km

Gość gość
Ps przez Namysłów kilka głównych drog krajowych przebiega oraz przez Namysłów przebiega główna linia kolejowa łącząca tarnowskie góry częstochowe z wrocławiem bezposrednim połączeniem są też połączenia posrednie z naszej linii kolejowej węzłami do dużych miast typu warszawa Kraków katowice opole itd...

Gość gość
Ps w Kierunku jak sie jedzie na częstochowe około 50 km od Namysłowa i 50 km od częstochowy czyli w połowie drogi ma powstac droga ekspresowa S11 do poznania ps z NAMYSŁOWA do granicy z Czechami jest 120km I w góry 120km czyli mieszkam w dogodnym połączeniu

Gość gość
chłopie kogo to w ogóle niby obchodzi? po co te głupoty tu wklejasz, nie masz co robić w domu czy na dworze? wymyśliłeś sobie jakiegoś "gościa od homocwela" i zakładasz dla niego tematy licząc, że na nie zajrzy i cię pohejtuje. Musisz mieć strasznie nudne i bezbarwne życie :o

Gość gość
Ja mam nudne zycie Bo mieszkam 15 km od miasta czyli 15 km od miasta Namysłów w ktorym prawie wszystko jest od obiektow sportowych rekreacyjnych rozrywkiwych gastronomicznych zajec kulturalnych spektakli warsztatow dyskotek zajeć kulturalnych dodatkowych bibliotek I innych atrakcji Bo one wszystkie są w Namysłowie tam ciagle coś sie dzieje ale to tam sie dzieje ja mieszkam 15 km od Namysłowa wiec nie mam mozliwosci z niczego korzystać Bo mieszkam na wsi 15 km od miasta czyli nie mam mozliwosci korzystać

Gość gość
Ps w Namysłowie własnie trzecia Galeria handlowa powstaje z drugą bądź trzecia siłownią w Namysłowie ps a do najblizszego kina mam 30 kilometrów je miesiac temu otworzyli mam tam 30 kilometrów a do najblizdzego mcdonald's mam 30 km wiekszosc moich znajomych ma prawo jazdy I auto I codziennie mogą z tego korzystać

Gość gość
Ps Namysłów ma 16 tysiecy mieszkancow a miasto gdzie jest mcdonald's ma 14 tysiecy w Namysłowie miał mcdonald's powstac mieli budowac ale mieszkancy i miasto nie chciali Kino jest 30 km od mojej wiochy o nazwie polkowskie I jest w kluczborku ktory ma 23 tysiace mieszkancow ps kina w tym kino helios (multiplex) I kilka innych są w opole teatry filharmonia amfiteatr itd są w opolu 60 km od polkowskiego