Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stworzona by biec

Nigdy mu przy mnie nie stanął

Polecane posty

Mamy po 17 lat, jesteśmy od 2 miesięcy i jemu nigdy przy mnie nie stanął. On zaprasza mnie często do siebie i sam inicjuje sytuacje w których się rozbieramy ( do samych majtek) i potrafimy wtedy całować się po 4h i obmacywać. Niestety ja chyba nie jestem w tym dobra, bo jemu NIGDY nie stanął penis przy mnie. Czyli że go nie pociągam, nie podniecam go, nie podobam mu się. Więc po co ze mna jest? Mógłby mieć każdą, a ma mnie, taka niedojdę co nawet nie potrafi go podniecić :/ Nie chce się z nim jeszcze kochać, ale uważam że skoro jestesmy razem to jego ciało powinno dawać jakieś sygnały że mu się podobam... a tu nic...

Gość gość
Wyczuł penisa. W męskim gronie zachowuje przyzwoitość.

Gość Kryss
To prawda...mam 19 letnia siostre ktora jest zywym tego dowodem ze przy takich seksbombach jak ona nawet impotentowi gacie rozrywa..wysoka czarne wlosy piekne dlugie nogi, jedrna pupcia sliczna buzia sliczne usta szczupla talia i ogromne jedrne cycuszki. Spimy razem od 4 lat.spi poza zima w stringach i kosxulce albo stringach i samym biustonoszu.nie raz sie przebudzilem w srodku nocy a ona spala to popiescilem jej boskie cialo chwila moment i pala tak mi stanela ze nie zastanawiajac sie ani chwil musialem sobie zwalic nim sie obudzi.erekcja 100%

Gość gość
zabij się :)

Gość gość
jak przyjdzie czas to mu bryknie....chyba, że to mały ptaszek to możesz nawet nie zauważyć ;)

Gość gość
to chyba szpetna musisz byc jak mu nie staje

Gość gość
zapewne jestes gruba i oblesna

Gość gość
Jest zestresowany pewnie i tyle. Nie przejmuj się tym jak byś go nie pociągła to by z Tobą nie był. Faceci nie poświęcają czasu komuś kto im się nie podoba. Ale w jego wieku to mi pała stała sama z siebie :D a co dopiero przy nagiej kobiecie :DDD