Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magkaa89

zdrowe przekąski

Polecane posty

Witam, mam pytanie właśnie o zdrowe przekąski między posiłkami. Chodzi o jakiś zamiennnik zamiast chipsów i ciastek. Niestety jestem pewna na 1000% w pracy będę podjadać. Dlatego szukam jakiegoś zamiennika. Jak narazie wpadł mi do głowy jabłko, marchewka, słonecznik i "androidki" (czy jak to się pisze, grunt że mają mało kalorii) latem jeszcze rzodkiewka, co o tym myślicie ? Może macie jeszcze jakieś propozycje ?

Gość gość
wafle ryżowe, sałatki owocowe, rózne owoce surowe, smoothie z owoców i warzyw w butelce do picia, sałatki warzywne, marchewki pocięte w kawałki, serek wiejski, jogurty pitne, galaretkę owocową, orzechy nie solone, nasiona słonecznika, dyni, rodzynki, goi, domowej roboty trufle czekoladowe (szukaj przepisu dukan) czekolada gorzka, itp.

Gość gość
albo np warzywne kubki, w pelni zdrowe i naturalne, swietnie sprawdzaja sie jako przekaska. Z buraka, dyni, pomidora itp koktajlewarzywne.pl

Gość Feli711
Ja gdy idziemy na imprezę sama robię takie przekąski ;) np.frytki z batatów czy nawet desery owsiane;) ja odchudzam się już 2 miesiące i może nie mam za dużej wprawy w takich rzeczach więc może jakieś przepisy dziewczyny? Ja dieta plus suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl plus dużo ruchu a Wy?

Gość wiola438
Ja słyszałam dużo o ciekawych przekąskach typu kiełki, własna sałata, cebula, rzodkiewka itd. Myślę tutaj o kupnie nasion na; https://florexpol.eu/301-nasiona i możliwość jedzenie takich właśnie produktów.