Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy ludzie z miast które nie mają tramwajów i ze wsi wiedzą

Polecane posty

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Mizantropia czemu jesteś taką prostaczką? Gdybys Nia nie była to byś nie zakladała takiego tematu zadajesz durne pytania wyobraź sobie ze na wsi kazdy ma Internet wode w kranie kibel ze spłuczką auto takie same warunki mieszkaniowe Co w mieście I są tak samo obyci w swiecie tez do dużych miast jezdza tez tramwajami jezdza chodza do Kin teatrow oper operetek muzeum itd ps I nie wiesz skąd zarcie w marketach pochodzi

Gość gość
Ps mizantropia gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechła I koniec kropka I przestań sie wywyzszac i udawac niewiadomo kogo jesteś prostaczką pogodz sie z tym

Gość gość
ja kiedys mialam sytuacje ze na pytanie o zawod powiedzialam zgodnie z prawda ze jestem kregarzem a facet do mnie - to ty grasz w kregle :) :)

Gość gość
Mizantropia czemu jesteś taką prostaczką? Gdybys Nia nie była to byś nie zakladała takiego tematu zadajesz durne pytania wyobraź sobie ze na wsi kazdy ma Internet wode w kranie kibel ze spłuczką auto takie same warunki mieszkaniowe Co w mieście I są tak samo obyci w swiecie tez do dużych miast jezdza tez tramwajami jezdza chodza do Kin teatrow oper operetek muzeum itd ps I nie wiesz skąd zarcie w marketach pochodzi

Gość gość

Gość gość
Mizantropia czemu jesteś taką prostaczką? Gdybys Nia nie była to byś nie zakladała takiego tematu zadajesz durne pytania wyobraź sobie ze na wsi kazdy ma Internet wode w kranie kibel ze spłuczką auto takie same warunki mieszkaniowe Co w mieście I są tak samo obyci w swiecie tez do dużych miast jezdza tez tramwajami jezdza chodza do Kin teatrow oper operetek muzeum itd ps I nie wiesz skąd zarcie w marketach pochodzi mizantropia gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechła I koniec kropka I przestań sie wywyzszac i udawac niewiadomo kogo jesteś prostaczką pogodz sie z tym

Gość gość ofiara edukacji
Sranie w banię, każdy bachor wie, kim jest motorniczy, było o tym w zerówce i jeszcze obrazki. A wiesz chociaż co to za zawód tokarz? Jakieś dziecko u nas w klasie myślało, że to taki koleś, co pcha taczki na budowie. Czegoś ty się dzisiaj nachlała albo naćpała? Powtarzasz się i przynudzasz z tymi tematami ☺

Gość gość
w zyciu nie slyszlalam zadnej rozmowy o saperach :O gdyby nie krzyzowki, ktore rozwiazywalam w wieku 12 lat to nie wiem doprawdy kiedy bym mogla sie o takim zawodzie dowiedziec, bo z wojskiem mi w ogole nie po drodze :O zreszta skoro tak szastasz zawsze ta 'wiekszoscia' czy/i 'mniejszoscia' to podaj te statystyki ile to ludzi i w jakim wieku i skad dowiaduje sie o roznych zawodach, sprawach, pojeciach czy nazwach w ogole :)