Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juras

Dziewzyna starsza o 5 lat

Polecane posty

Mam pytanie czy zwiazek ma szanse z dziewczyna o 5 lat starsza ona ma 25 lat ja 20 i ona ma dziecko co o tym mysliscie?

Gość gość
Że padlo Ci na głowę, jeśli chcesz za swoje hajsy wychowywać obcemu chłopu bachora. Że bierzesz towar z drugiej ręki, jeśli tamta pani nie ma zamiaru wykorzystywać twoich środków finansowych do sponsorowania swojego childrena,

Gość gość
p******y jestes

Gość gość
Że spodobało Ci się to, że ona nie szuka, ale walczy o partnera czułością itd. Ona Cię uwiodła lub po prostu ty sam jesteś taki głupi/.

Ze niby co sie spodobało? Ona mnie nie uwiodła, narazie tylko poznalismy sie i jestesmy znajomymi ale ona strasznie mi sie podoba i chciałbym się zwiazac i nw czy to ma sens z racji róźnicy wieku

Gość gość
Skoro szukasz odpowiedzi na kafeterii to znaczy że nie jesteś pewien uczuć, mój mąż jest ode mnie dużo starszy i niektórym taka rożnica wieku się nie podoba ale mnie to nic nigdynie obchodziło .

Gość gość
moim zdaniem to raczej nie wypali ona ma dziecko a ty młodziutki pewnie chcesz się jeszcze wyszaleć chyba że jesteś typem domownika pytanie czy w twoim wieku jesteś gotowy na rodzinę? jeżeli chcesz i kochasz ją to spróbuj ale w żadnym wypadku nie adoptuj dzieciaka ponieważ jak ona cię zostawi to alimenty będziesz płacił ty takie moje ostrzeżenie

Gość gość
głupcy. a po co ma adoptować? pewnie dziecko ma ojca który płaci alimenty i co z tego? jak Ci się podoba i coś do niej czujesz to bądź z nią a nie pytaj debili i samotnikow na kafe

Gość gość
powiedziała samotna matka Tylko, że rachunków ojciec nie będzie płacił tylko ty. Lodówki na łańcuch również nie zamkniesz tak samo jak nie zakręcisz wody.

wyszalec jak wyszalec domownikiem tez troche jestem moze nie az tak zawzietym ze z domu nie wychodze nw czy ja kocham bo jej dobrze nie znam tylko znam i od czasu do czasu pogadamy i nw czy jest sens brnac dalej, fakt ze bardzo mi sie podoba i jest tak o jakies zawsze marzyłem