Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie ubierać się wyzywająco?

Polecane posty

Gość gość
to ty, a ja czasami lubie ubrac sie w cos co niekoniecznie jest cieple i wygodne

Gość gość
dla siebie lubię komfortowe ciepłe ubrania. X 40'C w cieniu i ciepłe ubrania;) komfortem jest wtedy top i krótkie spodenki;) taki strój zasłania bardzo dużo prawda;)

Gość gość
mam długie nogi to w każdej spódniczce wyglądam wyzywająco :P

Gość gość
Ale w topie i sportach nie wejdziesz do kościoła czy meczetu, prawda? A może jednak wejdziesz, wbrew dobremu obyczajowi i szacunku dla domu modlitwy?

Gość gość
nie wiem jak inni ale mnie to nawet przez myśl nie przeszło bo nie chodzę w takie miejsca. Ostatnim razem byłam jako turystka w zimie chyba, a przedtem gdzieś w Hiszpanii i tam już miałam krótkie spodnie...

Gość gość
Tylko w domu dla mojej połówki Nie lubię jak stare dziady na ulicy się patrzą nachalnie

każda kobieta lubi zwracać na siebie uwagę i zależnie od środowiska, miejsca w jakim się "obraca" takich przejawów/oznak zainteresowania oczekuje - od ukradkowych spojrzeń po niesmaczne teksty i gwizdy. Niejedna "dama" przespacerowała się przypadkiem przed placem budowy by upewnić się czy nadal potrafi "wzburzyć" krew w facetach ;)

Gość gość
13:53 czyli lubisz dla siebie zimno i brak wygody... Pokrętna logika kobieca

Gość gośćlkhvvbj
Dokladnie..te brzydkie i grube czesto krytykuja dziewczyny wyzywajaco ubrane bo im zazdroszcza tych gwizdów,ukradkowych spojrzen,zaczepek nazywajac je szmatami i d********.gdyby były szczuple same by sie tak ubierały...ja czasem lubie odwazne stroje a innym razem ubieram sie skromnie zeby nie zwracac uwagi na siebie

Gość gość
Można być ubranym uwodzicielsko ale z klasą

Gość gość
Ale mało Polek wie co to noszenie się z klasą. W większości to wieś tańczy i śpiewa.

Gość gość
nie lubię ubran z klasą :P