Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczonaJ

Pomocy! Tkwię w dziwacznej sytuacji!

Polecane posty

Gość zrozpaczonaJ

Nie wiem od czego zacząć, chyba najlepiej będzie od samego początku... Gdy rozpoczynałam naukę w liceum zauroczyłam się w nauczycielu (tak, wiem, żałosne). Miał on 30 lat, żonę i dziecko. Przez całe liceum o nim myślałam, ale nic nie robiłam dalej, rzecz jasna. Końcówka liceum. I nagle chyba zaczęłam się mu podobać, bo częściej mnie zaczepiał i rozmawiał ze mną. Potem były e-maile, smsy, rozmowy, aż w końcu spotkania. Czułam się okropnie. Wiedziałam doskonale, że on mnie tylko wykorzystuje, ale straciłam dla niego głowę i nasz romans trwał rok. Po tym czasie się rozstaliśmy. Nie chciałam, by trwało to wiecznie, a on przecież miał rodzinę. Zajęłam się sobą i studiami. W wieku 22 lat poznałam kogoś. Był to 41-letni rozwodnik. Zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia i jesteśmy ze sobą 3 lata, mieszkam u niego. Niedawno zadzwonił do niego jego kolega z dawnych lat i zaproponował wypad na piwo razem z jego żoną. Mój parnter się zgodził i razem ze mną poszliśmy na to piwo. Kiedy dotarliśmy do baru nie mogłam uwierzyć, że tym kolegą okazał się być mój były nauczyciel! Mój partner spytał się, czy się znamy, i gdy chciałam powiedzieć, że on mnie kiedyś uczył to ten nauczyciel zaprzeczył i powiedział, że pierwszy raz mnie widzi! Atmosfera była trochę dziwna, ale mój partner i żona tamtego nic nie podejrzewali. Od tamtego zdarzenia minęło parę dni, ale wciąż czuję się niezręcznie i nie wiem, czy powinnam powiedzieć o tym mojemu partnerowi czy udawać tak jak mój były nauczyciel? Mój ukochany planuje niedługo kolejne spotkanie z nimi... :(

Gość gość
Nic nie mów, po co , masz już poukładane życie , nie żyj przeszłością, serce kobiety jest jak ocean , wiele w nim tajemnic , zostaw je dla siebie i nic nie psuj.

Gość gość
jejku co ty masz za gust pierwszy pedozbok który bierze się za dziecko po za tym to niezgodne z prawem bo to twój nauczyciel był drugi to stary dziad dziewczyno czy ty na kase lecisz czy co?

Gość zrozpaczonaJ
15:57 Nie lecę na kasę. Nigdy mnie nie pociągali rówieśnicy, tak po prostu wypadło, że znowu zakochałam się w kimś starszym. Ale jestem szczęśliwa i niczego nie żałuję, jestem spokojną osobą i nie lubię imprez, dlatego moje serce kradną spokojni, dojrzali (a co za tym idzie starsi) mężczyźni. 15:47 Może masz rację... Jednak ja nie mam przed nim żadnych tajemnic i on też o wszystkim mi mówi. Strasznie się dziwnie czuję, ale może mi przejdzie. :(

Gość zrozpaczonaJ
Ale ja uwielbiam dziadów bo oni mają takie fajne rozciągnięte zwisające moszny do kolana, lubię siorbać starcze genitalia:)

Gość zrozpaczonaJ
17:47 Marny podszyw. Jakie dziady? Przedział wiekowy 30-44 lat to już dla ciebie starość? Żałosny jesteś.

Gość gość
To ty jestes zalosna, jak zadajesz sie z facetami o 15-20 lat starszymi.

Gość gość
ja bym powiedziala. byly nauczyciel pewie z tego samego powodu, o ktorym pisal gosc z 15.57 wolal sklamac, ale ty nie oklamuj swojego faceta bo on moze kiedys zacznie ciebie? to nie jest fajne ;) ja powiedzialam mojemu facetowi co bylo miedzy mna a jego przyjacielem (oczywiscie na dlugi czas zanim my stalismy sie para ;) ), wiem ze to przeszlosc ale dla niego jak widac byla wazna, a on wiedzial mniej wiecej co zaszlo skoro byli przyjaciolmi ;)

Gość gość
Nic nie mòw bo i po co,przeszlosc zostaw w przeszlosci.

Gość gość
Nauczyciel narzucił konwencję. Tego się trzymaj.