Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu mi się śniła

Polecane posty

Gość gość
Bądź gotowy, dzisiaj znowu ci się przyśnię ;)

Gość gość
No to ja tez tak mam np.piszę wiersz i mam w głowie tytuł a tu nagle moj ukochany publikuje dla mnie wiersz o tym samym tytule tylko ze pare godzin szybciej niz ja zdołam opublikować,dodam ze nie kontaktujemy sie ze sobą w inny sposob jak tylko czytając .Albo np.dedykuje mi piosenkę ktora chodzi za mną od dwoch dni i którą sobie nucę.Przecie nie moze o tym wiedziec a jednak ..

Gość gość
a na co musisz czekac?

Gość gość
opisz ten sen

Gość gość
to ja tez ci opisze moj sen

Gość Inna gość
A mi się on nie śnił. Bo całą noc nie spałam. Obsesyjnie tylko o nim myślałam. Od kilku dni żyć normalnie nie mogę. Tylko myślę o nim ciągle. Myślałam, że to minie, w końcu już rok za nami, a jednak... Uczucie w sercu na zawsze pozostanie i czasem się odezwie.

Gość gość
A co jeśli kiedyś przyśnił mi się straszny koszmar o kimś, kogo znałam z widzenia, ale nigdy wcześniej o nim nie myślałam? Ten sen nie dotyczył relacji damsko- męskich tylko zupełnie innych spraw i był MASAKRYCZNY - szczegółów nie będę opisywać.

Gość gość
ale ja pytam jego

Gość gość
Nie pamiętam za bardzo, bo jak się obudzilem po tym śnie i znowu zasnąłem to jak wyparowal z pamięci, wiem że byliśmy w ciasnym małym pomieszczeniu (znam to pomieszczenie z życia) i z nami jakaś trzecia osoba i o czymś rozmawialiśmy, zartowalismy, i ogólnie było wesoło, tylko tyle zapamiętałem. W sensie ja z nią a ten ktoś trzeci siedział cicho. No a jak się obudziłem to miałem takie silne poczucie żeby się do niej odezwać

Gość gość
Skoro Ci się śnie odezwij się do mnie....

Gość gość
A mnie się śniło raz ze pewien chłopak wołał mnie o pomoc a w tą noc co mi się śni ten sen został zamordowany to dopiero było straszne

Gość gość
nie

Gość gość
Atak schizofreników start.

Gość gość
18:36 to straszne...wspolczuje ..

Gość gość
gość dziś A jemu bratu tez się śniło ze go wola o pomoc ten zamordowany brat. Nie tylko mnie to się w tę noc śniło. Ja tej nocy nie mogłam spać po tym śnie i byłam pewna miałam przeczucie ze coś się stało. To było straszne gdyż znałam tego chłopaka do dziś jak o tym sobie przypomnę to ciarki mnie przechodzą ehh

Gość gość
gość dziś Daj znać napisz pierwszy ja pierwsza się nie odezwę znasz moja dume

Gość gość
autorze jaka jest pierwsza litera twojego imienia ?

Gość gość
Albo Ty myślisz o niej albo ona o Tobie.

Gość gość
Rozbawiacie mnie, wy od literek. W Polsce żyje ponad 38 milionów Polaków, a z portalu korzystają również rodacy przebywający za granicą. Liter alfabetu mamy 32, niektóre z nich odpadają jako pierwsze litery imienia. Wnioski nasuwają się chyba same.

Gość gość
Mi rzadko sni xhłopak o ktorym mysle i chyba nie mam szans u niego chodziaz mialam kilka snow,pare lat zanim go poznałam snil mi sie dokladnie w tym miejscu gdzie go poznałam to bł dziwny sen bylismy w łózku koło tego miejsca ja wtedy byłam dzieckiem i mało z tego rozumiałam to juz nie chłopak a dorosły mezczyzna.

Gość gość
Ja ogólnie to nie wiem jak to jest, ale fakt jest taki że kiedy się widywaliśmy, a już wtedy byłem dość mocno zauroczony, i myślałem non stop to mi się nie śniła albo bardzo rzadko. Natomiast od kiedy już nie mamy kontaktu to mi się śniła w cholerę razy..

Gość gość
bo tesknisz

Gość gość
Faceci tak nie kcohają jak kobietyta laska szybko zbrzydnie przytyje z czasem a ty sobie poszukasz kolejnego obiektu "westchnien" he he faceci :)

Gość gość
we śnie się nie brzydnie i nie przy każdym facecie i nie każdemu

Gość gość
Ale zycie to nie sen milosci nie ma zawsze sie wypali