Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kołbuc paprochu wejdź tu homocwelu j****y

Polecane posty

Gość gość

Odp*****l sie homocwelu od Mizantropii Odrazy bo Ci spale tą biedną chałupe frajerze. Jeszcze raz nazwiesz jakąś kobietę zdzirą albo suką naślę hycla na Aresa i skarbówke na twoich starych

Gość gość
A na twoja chałupe nędzną i brudną sanepid naśle. Szanuj kobiety paprochu i śmieciu wysrany przez homocwela

Gość gość
Nieźle prostaccy i chamscy muszą być twoi starzy homocwelu skoro nauczyli cie wyzywać kobiety od suk i ździr.

Gość gość
Ps my jesteśmy uczciwi nie jestesmy biedni nie mamy biednego domu ps I sanepid mozesz wezwac goofno Mi zrobią Bo moja sprawa Co mam w domu ps gdybym chciał to moge nawet mieć gnojownik na srodku domu rozumiesz I tobie I sanepidowi nic do tego ps mizantropia to zdzira tak jak ty jesteś prostakiem Bo gdyby nie wieś to byście z głodu w mieście zdechli wywyzszacie sie ps ja mam haka na ciebie...

Gość gość
Ps a niezle prostaccy musieli być twoi starzy jak uczyli ciebie posługiwać sie cudzymi danymi osobowymi I kradziezy Bo kradniesz mój nick zreszta kilka mi ukradłeś a jak grozisz mi smiercia to dobrze? A jak bezprawne przekazujesz moje Dane osobowe to dobrze? Moge zgłosic to na policje

Gość gość
Ps I nie nazywaj mnie homocwelem ps niby skąd wiesz ze mizantropia to rzeczywiscie kobieta niby skąd to wiesz I po czym to poznajesz? A jaką ja mam pewnosc Kim ty jesteś

Gość gość
Jak dla ciebie moge być nawet geyem dawać w doope Bo to nie przestępstwo moge być nawet klaunem tobie Nic do tego odp*****l sie od mojego życia s*********e rozumiesz zajmij sie swoim zyciem

Gość gość
Uczciwi ludzie nie wyzywają kobiet od suk i zdzir. Śmieciu. Dobrze ci radze zdychaj albo w*********j

Gość gość
Nie tylko mizantropie wyzywasz tylko wszystkie kobiety homocwelu. Kobiecie należy sie szacunek a tobie j****y pasozycie bez pracy i szkoly nalezy soe gnojenie. Mam kulture i dobre wychowanie dlatego bronie kobiet a na chamstwo chamstwem odpowiadam. Noe ja z********m ci nicki tylko magda.Dobrze radze zdychaj albo w*********j

Gość gość
Ty mi ukradłeś nicki I dobrze o tym wiesz ps bede obrazac Bo rownouprawnienie jest ps jaką mam pewnosc czy mizantropia to kobieta a ty jaką masz pewnosc nie masz zadnej Bo w internecie kazdy sobie moze napisac Co chce a jak ktoś ci napisze ze jest kosmonautą też uwierzysz Internet ma to do siebie ze nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie ps a ty niby po czym poznajesz ze mizantropia rzeczywiscie jest kobietą I metalówą?

Gość gość
Czyli ty we wszystko wierzysz gościu od homocwela

Gość gość
Bo Mateusz Kołbuc to także upośledzony Naczelnik Piczel z upośledzonym głosem i filmikami z tematów o Noxelii mega homocwel i penis zwija mu się w trąbkę :o

Gość gość
Czekaj na radiowóz homocwelu żarty sie skończyły ;)

Gość gość
Ale

Gość gość
Czemu Kołbuc jest takim homocwelem ??

Gość gość
Sie

Gość gość
18:50 bo jest z Namysłowa

Gość gość
Nie jestem homocwelem

Gość gość
Co ma do tego miejsce urodzenia Co? Nie chce tam mieszkać zrozum wreszcie