Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jedzenie słoiczki

Polecane posty

Gość gość

Mam córkę 7 miesięcy , ktora nie lubi mojego jedzenia poza zupa pomidorowa , wszystko co ugotuje zje maks kilka kęsów, a jedzenie ze sloiczka zawsze zjada wszystko, potrafi zjesc caly sloiczek kiedy jest glodna , nie ważne czy to obiadek czy deserek , dlaczego? Powoli zaczynam sie poddawać bo wszystko co ugotuje wyrzucam

Gość gość
Powiedz to lekarzowi rodzinnemu

Gość gość
Wrzuć te jedzenie co wyszykowałaś do pustego słoiczka. Dziecko pomyśli że to jest to samo jedzenie bo jest w tym samym słoiczku co zawsze je.

Gość gość
Ja mam tak samo. Córka 8 msc je tylko sloiczki nawet banana jak uduszę jej widelcem nie zje a takiego ze sloika zje. Nie martwię się tym, moja wina bo od początku nie gotowałam jej tylko dawałam, sloiczki. Jak przyjdzie czas zacznie próbować innych dań. Narazie daje jej jedzenie prxygotowywane przeze mnie po troszeczku, lyzeczka, dwie bo wiecej nie chce. Nie ukrywam, ze sloiczki to dla mnie wygoda i mam gdzies zdania mam ,ktore twierdza ze sloiczki to zlo. Corka pije mleko modyfikowane, je sloiczki a ja uwazam sie za swietna matke bo jej wychowanie oceniam calosciowo a nie przez pryzmat jedzenia obiadkow.

Gość gość
Ale przecież ja te sloiczki podgrzewam i daje jej jeść z jej miseczki wiec nie widzi czy to ja gotowalam czy nie , moja tez je mm prawie od początku