Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salma43

Facet mojej przyjaciółki jest gejem. Ona mi nie wierzy

Polecane posty

Czy jest tu ktoś z woj. Świętokrzyskiego? Już nie mam siły do niej. Facet jest gejem to nie tylko widać w wyglądzie ale przede wszystkim w zachowaniu / piny w tel, tel ciągle przy sobie, wyjazdy potem tłumaczenie się że nie było zasięgu,wreszcie 3 lata odmawiania sexu..długo by pisać.. / potrzebuje kogoś kto to poświadczyć że on naprawdę jest gejem. Bo ona mi nie wierzy a on jej się nie przyzna.jesli jesteś ze świętokrzyskiego może jesteś gejem może znasz kilka osób pomóż, bo ona wykończona siebie i mnie

Gość gość
a jak się zachowuje?

Gość gość
Facet twojej przyjaciółki ciebie nie chce, to jest gejem?

Tak jak opisałem, ją go również znam i w sumie wszystko na to wskazuje że jest, poza tym ciągle przykrywki z mnóstwem koleżanek / a z moja przyjaciolka jest parę dobrych lat/ ulubiony kolega którego widzi codziennie! To jego przepadanie na kilka dni lub cały dzień a potem głupie tłumaczenie z e byl zajęty do dziś nie wiadomo gdzie był i co robił !! / tak tylko ze on non stop grzebie w telefonie także niemożliwe ze nie miał kiedy odpisac/ odmawiał sexu kilka lat,kolezaka mówi że nawet nago przy nm stawala a on mówił zwyczajnie że nie ma ochoty/ on akurat v.ladna jest i ma fajną figurę więc szok że on jej odmawial, ne wiadomo z kim uprawiał sex w przeszłości, niby dawno temu i nieprawda- nie chce powiedzieć, traktuje ja jak koleżankę co mnie dziwi ,nie ma w nim tego popędu , nie dotyka jej itd stoją jak dobrzy znajomi a nie długoletnia para. Włosy ułożone zawsze, n jest kryptogejem na 100%

Szkoda że ona mi nie wierzy u sypia z gejem. Gdyby tak ktoś się tu znalazł i mi to potwierdził że to jest prawda byłoby super

Gość gość
Ja się zgłaszam!

On mnie nie chce???? Ja mam męża, tylko ja chcę ją ratować bo rujnuje sobie życie z kryptogejem

Szkoda mi jej,znamy się kupę lat. Chciałabym ją ratować, zasługuje na normalnego faceta. On jest w niego tak wpatrzona on ją olewa kompletnie/ on też mysle ma już dość tego "związku" ale nie powie otwarcie/ pochodza że wsi/ także ludzie by go zabili chyba. Gdybym tylko mogła udowodnić że on nim jest. Szkoda mi jej poprostu i chce ją ratować, zważywszy że jest bardzo ładna, fajna dziewczyna

Jesli ktoś jest że świętokrzyskiego być może go zna, napisz na priv

Gość gość
Geje kryja i napewno nie zdradza