Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantera23

sex telefon, przestroga

Polecane posty

Gość pantera23

witajcie kobiety. pisze tego posta żeby ostrzec przed błędem który popełniłam. Otóż zatrudniłam się na sex telefonie, myśląc że to super sposób na kasę. płacili 2 tys miesięcznie wiec myślałam że warto, że będzie zabawnie. Jakże się pomyliłam! Ta praca doprowadziła mnie do załamania psychicznego nie mogłam już znieść tych ohydnych facetów mówiących o sikaniu, defekacji, sado maso itp.. ciągłego nazywania mnie kurwą i suką. Załamałam się totalnie doszło do tego że miałam myśli samobójcze po niecałym miesiącu! Dziś to rzuciłam, mam nadzieje że mi zapłacą bo nie dam rady ani minuty dłużej! nie warto w to wchodzić ta kasa nie jest tego warta. Myślę że żadna kobieta która się szanuje nie da rady tak pracować a ja jestem jeszcze dziewicą! w każdym razie odradzam serdecznie ta praca niszczy psychikę. teraz zaczynam szukać nowej, normalnej pracy

Gość gość
mogłaś do wypłaty poczekać albo l4

Gość gość
2000zł?! za robienie z siebie idiotki?!

Gość gość
za takie nędzne grosze tak się upadlać? :o myślałem, że choć 6-8k się tam zarabia. Tym bardziej, że operator tego syfu kosi ogromną kasę na tych desperatach

Gość pantera23
nie wiedziałam na czym to dokładnie polega a kiedy zrozumiałam było już po fakcie. nie robiłam z siebie idiotki tylko zwykłą kurwę dlatego już nie mogłam wytrzymać i odeszłam

Gość gość
współczuję

Gość gość
Nie zrobiłaś k****y ,nie przesadzaj. To tylko rozmowy ,tym bardziej że nie miałaś nikogo. W bajki, ze nie wiedziałaś co robisz nie uwierzę. Idac do pracy jak mozna nie wiedziec czym sie człowiek będzie zajmował?

Gość gość
Nie kazda moze to robic.Sa kobiety ktore sluchaja tych psycholi i smeja sie z nich.Sa anonimowe,graja swoja role aktorki i tyle.

Gość gość
Zobacz ilu tutaj takich psycholi,jakis fiutow zdechlych i smakoszy kupy.

Gość gość
Nie kazda moze to robic.Sa kobiety ktore sluchaja tych psycholi i smeja sie z nich. X Dokładnie. Jednak każdą zapewne wie ,tak jak autorka jaka to praca. Pieniądze z tego żadne, a jednak Ciebie skusily.

Gość pantera23
nie sądziłam że to tak wygląda myślałam ze to są normalni faceci, którzy chcą się trochę zabawić a tam takie zboki ja się do tego nie nadaje niestety, kiedy wchodzę w role i opowiadam jak lubię sie pieprzyć i słucham jak on mówi że będzie mnie ****ał jak szmatę ja potem czuje się jak taka szmata