Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarny Księżyc

Dziś w Poznaniu 3 grubasy mnie zlekceważyły...

Polecane posty

Gość Czarny Księżyc

... 1 w dzielnicy Dębiec pytała czy coś nie tak a ja do niej że powinna zamiast "tak "pisać dokładnie o co chodzi a później się obraziła i gadałem żebym się odczepił a ja do niej że nie jest w jej interesie abym się odczepił:O.Inny grubas w tramwaju ani be ani me ani kukuryku:O.A na ulicy Głogowskiej dorwałem innego grubasa około 12.30 ale mimo tego że udało się nawiązać dialog o d**erelach grubas skręcił do jaskini pseudonauki z"naukami dla singli"co było dziwne że grubas był w sklepie Piotr i Paweł kupować:O..A już miałem nadzieję że coś z tego może być:O. Co za masakra:O.Była 1 troszkę podobna do Beaty Szydło ale niezbyt gruba i to w sobotę ale źle zrobiłem że nie zaczepiłem:O.

Gość Czarny Księżyc
Lepsza gruba niż żadna:O.Do tego podobno grube są bardziej chętne a w najgorszym wypadku można odchudzić:P.Generalnie to zaczepiłem kilkanaście-nie każda była gruba ale 0 efektu :O.

Gość Czarny Księżyc
No tak:P.Jak chcesz wiedzieć gdzie to na ulicy Głogowskiej jest:P.Mnie zastanawiało o co chodzi z tą "nauką dla singli".Dodam że widziałem to jeszcze przed tym spotkaniem;).I po co brała tam żarcie:D.Chyba nie uważa że waży za mało:D.

Gość Czarny Księżyc
Tylko po co w sklepie"piotr i paweł" kupowała żarcie:O?Nie pojmuję tego:O.A był podobna do mojej koleżanki tamta tylko że grubsza;).